Bijuterii argint cu reducere -40% in showroom-ul Ioana Preda

BUCURESTI - 8 martie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Toate modelele de bijuterii din argint Ioana Preda pot fi achizitionate in luna martie la preturi reduse cu 40%, din showroom-ul brand-ului aflat pe bulevardul Regina Maria, nr. 23 din Bucuresti.

bijuterii argint

bijuterii argint

Brand-ul de bijuterii argint, Ioana Preda, pune la dispozitia tuturor femeilor pasionate de fashion, modele variate de bijuterii pentru care in luna martie se aplica un discont de 40%, la achizitionarea acestora direct din showroom-ul recent deschis pe bulevardul Regina Maria, nr. 23 din Bucuresti. In showroom, sunt regasite in permanenta, pe langa modelele de bijuterii din argint prezente si pe site-ul ioana-preda.ro, modele in exclusivitate, care nu se regasesc pe siteul brand-ului si nu sunt disponibile pentru comenzile online.

Locatia centrala a showroom-ului cu bijuterii de argint Ioana Preda, este usor accesibila pasionatelor de bijuterii, care sunt invitate sa vada indeaproape si sa probeze produsele preferate de pe site, dar si modelele exclusive regasite aici.

Atat in showroom cat si pe site, bijuteriile Ioana Preda oferite publicului feminin, fac parte din categorii precum cercei, inele, bratari si coliere. O parte dintre modelele de bijuterii sunt decorate cu pietre semipretioase, vedeta acestora fiind zirconiul in diverse culori prezent pe bijuterii.

In showroom-ul Ioana Preda, vizitatorii sunt primiti inca de la inaugurare intr-un ambient placut, amenajat cu gust, care sa le permita sa se relaxeze si sa se bucure de experienta achizitionarii unor noi bijuterii, cu modele inedite.

Pentru a se putea bucura de sfaturi in alegerea bijuteriilor, persoanele interesate de venirea in showroom sunt sfatuite sa faca si o programare, putand suna la numarul de telefon 0765 553 353 sau prin intermediul adresei de e-mail contact@ioana-preda.ro.

Pentru a putea observa indeaproape bijuteriile, pentru a le proba si a vedea daca indeplinesc asteptarile setate, dar si pentru a beneficia de reduceri de 40% pentru orice bijuterie aleasa, iubitoarele de bijuterii sunt asteptate in showroom-ul Ioana Preda, aflat pe bulevardul Regina Maria, nr. 23 din Bucuresti