Cadourile de martisor vin cu reduceri pe ioana-preda.ro

BUCURESTI - 26 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Magazinul online cu bijuterii din argint, ioana-preda.ro, pune la dispozitia pulicului o categorie de cadouri destinate femeilor, iar in perioada 23 februarie – 1 martie 2018, brand-ul sustine cadourile de Martisor cu reduceri de pana la -60%.

cercei argint

cercei argint

Cu prilejul primei sarbatori vestitoare a primaverii, 1 martie, pe ioana-preda.ro persoanele aflate in cautarea unui cadou potrivit pentru femeile dragi, pot alege dintr-o gama variata de bijuterii din argint, ce beneficiaza acum de reduceri de pana la -60%.

In categoria de cadouri de pe site, se regasesc modele variate de inele, bratari, coliere si cercei argint, produse pentru care se aplica reduceri substantiale pe parcursul campaniei dedicate acestei perioade a primaverii. Cu modele noi si originale, bazate pe ideea de a incerca tematici cat mai diferite si de a experimenta in arta bijuteriilor, site-ul ioana-preda.ro isi largeste oferta de bijuterii din argint periodic. Analizand atent preferintele clientelor, s-a observat un interes aparte pentru produsele din categoria cercei, astfel ca cea mai recenta categorie innoita este categoria de cercei argint.

Magazinul online ofera clientilor sai cadouri pentru femei, care vor ajunge la destinatari frumos ambalate si gata de a fi oferite oricand persoanelor dragi. Astfel, febra cadourilor din luna martie este de acum mai usor de gestionat cu selectia de cadouri  ce sta la dispozitia tuturor pe site-ul brand-ului de bijuterii din argint, Ioana Preda. Clientii pot opta de luni bune ca bijuteriile pe care le comanda pentru persoanele dragi, sa fie livrate intr-un ambalaj special, potrivit pentru cadou.

Categoria de Cadouri pentru ea este periodic improspatata cu noi produse, care se ridica in mod sigur asteptarilor publicului Ioana Preda. Produsele din categoria de cadouri destinate femeilor, pot fi admirate si bineinteles achizitionate si din showroom-ul de pe Bd. Regina Maria nr. 23, Bucuresti, unde pot fi regasite si alte modele de bijuterii in exclusivitate.

Taguri: cerceicercei argint