DEX-ul, succes la targurile de carte din Cluj si Iasi

BUCURESTI - 12 octombrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

In luna octombrie, Editura Univers Enciclopedic a raspuns cu drag, ca de obicei, la invitatia organizatorilor a doua targuri de carte din provincie. Cartile de prim interes si noutatile au ajuns la Cluj si Iasi, la inceputul lunii. Pe primul loc in vanzari s-a clasat, din nou, DEX-ul.

dex

dex

Cu fiecare ocazie, ne bucuram sa fim in mijlocul cititorilor nostri, atat acasa la noi, la Bucuresti, cat si in fiecare zona din tara in care sunt organizate astfel de evenimente. Asadar, ne-am intalnit cu cititorii la Cluj (pe 3 octombrie, la Marsul Lecturii, organizat in fata Universitatii Babes-Bolyai) si la Iasi (in intervalul 4-8 octombrie, la „Arca lui Gutenberg. Targul de Carti si Arte Frumoase”, la Palas Mall Iasi). Dictionarele DEX si DOOM dictionar nu contenesc din a fi cartile preferate ale romanilor. Reducerile pe care le-au avut la stand dictionarele limbii romane pot fi vazute si pe site-ul universenciclopedic.ro DEX pret.

La fiecare eveniment, numarul cititorilor care au vizitat standul Editurii Univers Enciclopedic a depasit 3.000 de persoane pe zi. Alaturi de dictionare, indeaproape au venit si cartile Univers Junior, iubite deopotriva de cei mici si cumparate de cei mari.

N-am vrea sa ratam ocazia de a felicita organizatorii acestor evenimente atat de appreciate de catre, dar si utile cititorilor. Pentru ca feedback-ul pe care il primim din partea publicului universenciclopedic.ro ne indeamna mereu sa aducem rafturile noastre cu carti si offline, gratie iubitorilor de carte care sunt si intreprinzatori. Astfel reusim sa ne vedem periodic prin marile orase.

Revenind la exprimarea multumirii pentru ca cea mai draga carte a noastra – Dictionarul Explicativ al limbii romane, publicat in exclusivitate prin colaborarea indelungata cu Academia Romana, isi mentine titlul de cea mai bine vanduta carte din Romania, va promitem sa aducem DEX-ul cat mai des la voi acasa. Multumim, dragi clujeni si ieseni, multumim dragilor cititori care comanda online din toate colturile tarii!