Eproiectedecase.ro: proiecte de case cu mansarda accesibile

BUCURESTI - 30 august 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Cu peste 8 ani de experienta si peste 1200 de proiecte de case realizate in toata Romania, echipa eProiecte realizeaza case cu mansarda chiar si pentru cei cu bugete mai reduse sau pentru terenuri cu suprafete mai mici.

Proiecte casa cu mansarda la preturi accesibile.

In ceea ce priveste gama de proiecte case mansarda acestea se pot rezuma fie doar la proiectul in sine, fie echipa se poate ocupa in intregime de realizarea si implementarea acestuia. Un proiect de casa cu mansarda este avantajos pentru cei ce isi doresc o locuinta cu mai mult spatiu la un pret mai accesibil sau pentru cei care au un teren cu o suprafata mai mica.

Echipa eProiecte pune la dispozitia doritorilor proiecte case cu mansarda atat mai simple, cat si mai complexe la care se pot adauga garaj, terasa, balcon. Un acoperis tip mansarda transforma podul intr-un spatiu practic datorita pantelor blande si prezentei ferestrelor. Un astfel de acoperis adauga in mod substantial o alta parte locuibila intr-o casa. In plus, aceasta are putine restrictii in ceea ce priveste designul interior.

Echipa eProiecte intelege faptul ca fara ajutor o casa este mult mai greu de construit si pentru a scuti din timpul si energia clientilor, aceasta se poate ocupa atat de realizarea proiectului, cat si de intreg parcurusul de proiectare, autorizare si executie. Echipa este formata din 7 arhitecti si 4 ingineri specializati, ceea ce ofera garantia calitatii fiecarei lucrari.

Pe site-ul www.eproiectedecase.ro pot fi vazute si achizitionate proiecte deja realizate, toate proiectele de pe site putand fi modificate in functie de dorintele clientilor. Acestea pot fi livrate oriunde in Romania, iar cei ce aleg sa construiasca cu echipa beneficiaza si de o reducere pentru realizarea proiectului.

Pentru mai multe informatii cei interesati pot aplea numarul de telefon 0736478471 sau pot scrie pe adresa de e-mail eproiectedecase@gmail.com.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inobox-evolution-srl/eproiectedecase-ro-proiecte-de-case-cu-mansarda-accesibile