Inele argint - categoria vedeta in vara lui 2018 de pe ioana-preda.ro

BUCURESTI - 27 septembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

In vara lui 2018, se pare ca cele mai multe iubitoare de bijuterii si-au achizitionat inele argint de pe ioana-preda.ro. Astfel, cele mai vandute produse marca Ioana Preda in vara lui 2018 au fost inelele, dintre acestea remarcandu-se cele cu un rand de pietre precum inelul Gioia si inelul Tess.

Categoria cel mai bine vanduta de pe ioana-preda.ro in vara lui 2018 a fost cea de inele argint.

In vara lui 2018 categoria de inele s-a bucurat de o mai mare atentie din parte cumparatoarelor fata de celelalte categorii. De aceea, cele mai vandute produse au fost inelele, fie ele cu un rand de pietre sau modele mai elegante precum inelul Tess sau inelul Gioia.

Ioana Preda se bucura de atentia primita din partea clientelor care cauta produse de calitate, inele argint, inele cu pietre, cercei minimalisti sau coliere care mai de care mai deosebite.

In colectiile Ioanei Preda, clientele pot gasi inele de argint, inele cu pietre, inele inspirate din natura sau inele multicolore. In functie de preferinte, clientele pot gasi cel putin un model care sa se potriveasca stilului acesteia. Totodata, pe langa gama larga de inele, pe site pot descoperi coliere, cercei sau bratari.

Vara aceasta, inelele cu pietre s-au facut remarcate! Fie ele inele cu un rand de pietre, fie inele batute in pietre sau inelele cu o piatra mare. Se pare ca bijuteriile deosebite, finute sau multicolore au fost pe placul celor mai multe dintre clientele Ioanei Preda.

Inelele Gioia si Tess s-au numarat printre cele mai comandate modele din aceasta vara, clientelele preferandu-le pentru design-ul deosebit si pentru aspectul elegant pe care il confera oricarei tinute.

Site-ul ioana-preda.ro pune la dispozitia clientelor o selectie larga de inele argint in care este imposibil sa nu gaseasca cel putin o piesa de care sa se indragosteasca. Mai mult, pentru orice comanda, transportul este gratuit in toata tara. Comenzile se plaseaza direct pe site, usor si simplu, iar livrarea se face in cel mai scurt timp posibil.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inobox-evolution-srl/inele-argint-categoria-vedeta-in-vara-lui-2018-de-pe-ioana-preda-ro