Mezodoctor, sau mezoterapie fară ace pentru un ten perfect

BUCURESTI - 23 august 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Una dintre cele mai renumite clinici de înfrumusețare din București, Noblezza Beauty Clinique, promite clientelor un ten cu aspect de zeiță cu cel mai nou tratament de skincare, mezoterapie facială.

Mezoterapie fară ace pentru un ten perfect.

Pentru a scăpa de ridurile în exces, de aspectul inestetic al cearcănelor și al tenului încărcat, dar și pentru a reda pielii feminitatea, elasticitatea și hidratarea de care are nevoie pentru a străluci, tratamentul  de mezoterapie făra ace realizat de specialiștii de la Noblezza Beauty Clinique reprezintă soluția ideală.

Programul de mezoterapie, de corectare a imperfecțiunilor tenului, este un tratament unic cu rezultate spectaculoase, ce nu le vor dezamăgi pe cele ce vor încerca. Practic, acest tratament de mezoterapie facială reprezintă o alternativă eficientă a injecțiilor cu acid hialuronic sau toxină botulinică. Ceea ce stă la baza acestuia este un cocktail de colagen, acid hialuronic, aminoacizi, preptide, retinol, vitamine, antioxidanți și ingrediente naturale benefice pielii cum ar fi extract de castan, de lemn dulce, ovăz negru și alte asemenea. Acesta se introduce în dermul profund, fără durere, rezltatele fiind mai mult decât mulțumitoare.

Unul dintre beneficiile majore ale acestui program îl reprezintă lipsa durerii și a perioadei de recuperare după tratament. Cu mezoterapia facială fără ace, clientele își pot relua activitățile zilnice imediat, căci nu vor simți nici un disconfort, iar zonele tratate nu se vor înroși, ca în cazul altor tratamente asemănătoare.

Noblezza Beauty Clinique le încurajează pe doamne și doamnișoare să vină cu toată deschiderea la clinică pentru acest tratament căci o piele întinsă și fermă cu un contur bine definit, un ten neted cu mult mai puține riduri le va conferi super multă încredere în ele, acest lucru fiind vizibil și în exterior și în atitudine. Dacă până acum au avut rețineri , este timpul să lase fricile deoparte și să-și ia inima în dinți. În plus,  specialiști Noblezza tratează fiecare client cu cea mai mare răbdare, sfătuindu-l și recomandându-i cel mai bun tratament.

Noul program de mezoterapie virtuală este disponibil la Noblezza Beauty Clinique de pe strada Puțul lui Zamfir, nr.63. Cei ce doresc să afle mai multe atât despre clinică cât și despre mezoterapie, sunt invitați pe site-ul noblezza.ro sau să apeleze numarul  +40748 048 003.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inobox-evolution-srl/mezodoctor-sau-mezoterapie-fara-ace-pentru-un-ten-perfect