Retete de paste sanatoase – alegerea romanilor cu un stil de viata modern

BUCURESTI - 28 martie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Majoritatea romanilor care au consumat inca din copilarie numeroase preparate cu paste, precum macaroane cu branza, fidea cu lapte sau supa cu taitei, urmeaza astazi trendul European in materie de alimentatie, incluzand pastele doar in retete sanatoase, care sa le asigure aportul caloric necesar.

retete de paste

retete de paste

Din ce in ce mai atenti la alimentatie, multi dintre romanii care urmeaza un stil de viata modern isi manifesta intens interesul pentru preparatele realizate dupa variantele retetelor sanatoase. Astfel, cand vine vorba de retete de paste, acestia nu doar ca le-au integrat in mult mai multe mese decat acum cativa ani, ci mai mult de atat, opteaza cu precadere pentru retete de paste speciale, mai sanatoase.

Romanii iubitori ai bucatariei italiene au prins in ultimii ani gustul preparatelor cu sortimente de paste speciale, asa cum sunt pastele din grau dur si faina integrala. Aleg astfel sa prepare retete paste specifice unei alimentatii mai curate, atat din punct de vedere al sortimentelor de paste, cat si a ingredientelor alese pentru a realiza un sos cu un gust deosebit.

Pentru a le oferi acestora oportunitatea de a se inspira atunci cand isi doresc sa includa in alimentatia lor si mai multe retete pe care inca nu le-au incercat, cel mai cunoscut si consumat brand de paste din Romania, Baneasa, pune la dispozitia iubitorilor de paste o categorie dedicata, cu numeroase retete de paste sanatoase, pe site-ul www.pastebaneasa.ro. Aici pot fi regasite retete foarte diversificate, atat in cee ace priveste ingredientele, cat si timpul necesar prepararii.

O parte dintre retetele de paste regasite pe site sunt insotite si de video-uri explicative, menite sa indice pas cu pas modul de preparare a acestora. Daca publicul manifesta interes pentru anumite ingrediente pe care sa le utilizeze in retete, poate cauta in functie de acestea, iar site-ul le va reda posibilitatile de preparare a unor retete care sa puna in valoare ingredientele alese.