Roxannes.ro: 207 perechi Cercei Mirese in Colectia Toamna 2017

BUCURESTI - 11 octombrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Octombrie este luna targurilor de mirese si a nuntilor. Magazinul online de bijuterii Roxannes.ro propune viitoarelor mirese nu mai putin de 207 de perechi de cercei pentru cea mai frumoasa zi a vietii lor.

cercei mireasa

cercei mireasa

Produsele Roxannes sunt recunoscute pentru calitatea lor deosebita, certificata de garantia pe viata pe care o au. Frumoasele bijuterii sunt realizate manual, de artisti talentati, cu experienta. Cererea publicului ne-a motivat sa cream o categorie destinata mireselor. Astazi, site-ul nostru pune la dispozitia publicului feminin peste 200 de variante de cercei mireasa.

Nu doar numarul mare de produse din categoria cercei mireasa este impresionant, ci si numarul de nuante al pietrelor care impodobesc aceste mici opere de arta pline de insemnatate. Rasfoind paginile virtuale ale magazinului online Roxannes.ro, veti fi surprinsi sa descoperiti ca este vorba despre 22 de nuante sau combinatii cromatice ale cristalelor Swarovski si pietrelor semipretioase, printre care: alb/creme, bej/roze, opal, mov-roze, cristal transparent/alb, gri/bej, multicolor, alb, alb/roz, cristal etc.

Colectia Cercei Mireasa Toamna 2017 include accesorii create din alama placata cu metale pretioase precum aur de 24k sau argint 925. Toti cerceii sunt confectionati manual. Taietura si montura pietrelor si cristalelor le confera o stralucire desavarsita.

Le propunem mireselor acestui sezon cercei mireasa cu pietre, cercei mireasa cu perle, cercei mireasa cu cristale sau diverse elemente mixate intre ele. Printre cele 207 perechi de cercei disponibili online si in show room-ul Roxannes din Baneasa Shopping City, cu siguranta, fiecare femeie isi poate gasi o pereche potrivita stilului ei, care sa ii desavarseasca tinuta in ziua nuntii.

Va invitam sa vizionati intreaga colectie de cercei mireasa online, pe platforma noastra Roxannes.ro. Reamintim ca aceste produsele se bucura de atributele speciale pe care le au bijuteriile brandului Mariana Jewellery: exclusivitate in Romania prin intermediul magazinului nostru, garantie pe viata, calitate deosebita, produse unice, gratie manufacturarii fiecarei perechi de cercei, iar lista poate continua.

Taguri: cercei mireasa