Top 3 portofele dama pe Adona.ro in luna aprilie

BUCURESTI - 8 mai 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Pentru ca in luna aprilie au fost o serie de sarbatori cu ocazia carora romanii au facut cadouri persoanelor dragi, magazinul online de genti si accesorii Adona.ro, a inregistrat cresteri ale vanzarilor in categoria portofele dama .

Cu ocazia sarbatorilor de Paste sau de Sf. Gheorghe, romanii au luat cu asalt site-ul adona.ro in cautarea celor mai deosebite si practice cadouri pentru persoanele propiate, comenzile cele mai multe inregistrandu-se in categoria portofele dama. Aici, 3 modele au captat atentia clientelor, fiind alese in numar foarte mare de majoritatea celor ce au vizitat site-ul in perioada respectiva.

Pe primul loc in aceasta categorie s-a clasat Protofelul dama din piele naturala Pierre Cardin GPD118 – Negru. Fiind un accesoriu atent finisat, acesta a fost preferat pentru designul elegant ideal pentru tinutele office si pentru compartimentarea bine gandita. De asemenea, faptul ca este realizat din piele naturala de calitate si ca este livrat intr-o cutie eleganta, a fost un alt factor ce a urcat modelul pe primul loc in top.

Pe locul al doilea in topul preferintelor clientelor Adona.ro se afla Portofel dama din piele naturala GPD194 – Rosu. Principalul motiv pentru care acesta se afla pe locul doi este culoarea rosie, culoare prin definite feminina. Desigur, sistemul de inchidere prin capsa si compartimentarea generoasa au fost aspecte care au contat in procesul de cumparare.

Pe ultimul loc, desi nu poate fi integrat in categoria portofele dama piele, Portofelul dama Avia – Negru si-a gasit insa loc in top 3 cele mai comandate portofele. Motivele pentru care acesta se regaseste in top sunt urmatoarele: este confectionat din inlocuitor piele lacuita cu model de piele de crocodil, este rezistent si totodata incapator, prezinta un sistem de inchidere simplu si sigur prin fermoar.

Pe langa aceste trei modele, in luna aprilie numarul comenzilor a crescut si in categoriile genti dama, accesorii barbati, ceasuri sau idei cadouri. Deoarece garanteaza livrarea gratuita oriunde intaraa unor produse de calitate la preturi corecte, Adona.ro ramane in continuare magazinul online de genti si accesorii preferat de romani.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inobox-evolution-srl/top-3-portofele-dama-pe-adona-ro-in-luna-aprilie