Adona: 20 de produse noi potrivite pentru cadou de Valentine’s Day

BUCURESTI - 14 februarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Adona.ro a adaugat pe site categoria Potrivit pentru cadou ca raspuns al cererii clientilor nostri. Cum 80% dintre cei care comanda genti si accesorii de pe site-ul Adona.ro sunt femei, accesoriile pentru barbati sunt prima alegere cand au nevoie sa cumpere un cadou pentru majoritatea doamnelor care poarta deja brandul Adona.

Anul acesta, am vrut sa venim din nou in intampinarea clientilor nostri de Valentine’s Day cu sugestii de cadouri potrivite pentru aceasta ocazie. In categoria destinata Potrivit pentru cadou, pe site-ul www.adona.ro sunt disponibile peste o suta de cadouri femei si cadouri barbati.

Pe Adona.ro, noutatile apar in fiecare saptamana, tocmai pentru a oferi fanilor brandului nostru diversitate si ocazia de a selecta mereu produse de actualitate. Cu doar o saptamana inainte de Ziua Indragostitilor, in categoria Potrivit pentru cadou am postat 20 de produse noi: ceasuri dama si barbati, portofele dama si portofele barbati, curele si nu numai.

Romania este generoasa cu zilele in care se celebreaza iubirea, astfel incat 14 februarie este urmat de Dragobete, o sarbatoare autohtona a indragostitilor. Daca cuplurile vor sa marcheze ambele zile, venim in intampinarea lor cu reduceri si transport gratuit pentru orice produs de pe site.

Comenzile pentru cadouri au fost inregistrate de echipa de Distributie Adona.ro inca de la inceputul lunii februarie. In topul alegerilor clientilor au fost portofele barbati piele naturala Pierre Cardin si ceasuri Gino Rossi. Dintre persoanele care au plasat comenzi, 70% au fost femei, iar 30% barbati.

Reducerile continua pe www.adona.ro atat in categoria Potrivit pentru cadou, cat si in restul paginilor cu genti si accesorii. Indragostitii vor gasi pe site-ul nostru o gama larga de sugestii de cadouri pe care sa le ofere persoanei iubite cu ocazia Sf. Valentin.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inoboxevolution/adona-20-de-produse-noi-potrivite-pentru-cadou-de-valentine-s-day