Adona.ro: Femeile aleg calitatea cand comanda portofele dama

BUCURESTI - 10 ianuarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Anul 2016 s-a incheiat cu dublarea numarului comenzilor pentru produsele din piele naturala. Femeile au comandat de doua ori mai multe portofele, dintre care majoritatea au fost portofele dama piele">portofele dama piele .

Anul 2016 s-a incheiat cu dublarea numarului comenzilor pentru produsele din piele naturala. Femeile au comandat de doua ori mai multe portofele, dintre care majoritatea au fost portofele dama piele.

Adona .ro a adaugat in primavara anului incheiat prima colectie de portofele dama piele. Modelele diverse au fost apreciate imediat de catre clientele noastre. Printre cele mai comandate portofele dama se numara modelele Pierre Cardin.

Un portofel dama de la Adona poate reprezenta si un cadou perfect. In 2016, datorita cererii, sugestiilor si feedback-ului clientelor noastre, am creat o noua categorie in care am postat cele mai atractive modele de portofele dama, printre alte accesorii. Din pagina de produse `Potrivit pentru cadou`, cele mai comandate raman portofele dama piele.

Clientele Adona aleg, atunci cand isi comanda un portofel dama sa investeasca in calitate datorita duratei de viata mai mari pe care acesta o are. Trendul crescator al comenzilor la portofele din piele (mai ales portofele dama Pierre Cardin) s-a mentinut si la inceputul lui 2017. Sfantul Ion a fost un prilej cu care multi romani au ales sa ofere sarbatoritelor un portofel dama de la Adona.

Pe site-ul www.adona.ro se gasesc intotdeauna portofele dama de calitate pentru ca am ales sa colaboram cu producatori recunoscuti si apreciati. Toate produsele Adona, atat genti, cat si accesorii, ne sunt furnizate doar de pe teritoriul european.

Ofertele si transportul gratuit sunt alte doua motive pentru care femeile aleg sa comande un portofel dama piele naturala. Indiferent de perioada anului, categoria Portofele Dama din magazinul online Adona.ro pune la dispozitia clientilor cele mai bune preturi, precum si reduceri considerabile.

In perioada urmatoare, strategia Adona cu privire la colectiile portofele dama este sa diversifice si mai mult modelele. Culori, forme si dimensiuni noi de portofele dama vor aparea in primele luni ale anului pe site.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inoboxevolution/adona-ro-femeile-aleg-calitatea-cand-comanda-portofele-dama