Editura Univers Eciclopedic: in 2016 romanii ofera DEX-uri de Craciun

BUCURESTI - 22 decembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Echipa de vanzari a magazinului online editurauniversenciclopedic.ro a remarcat o crestere cu 20% fata de medie, in luna decembrie, pentru dictionarele limbii romane.

Dupa succesul pachetelor DEX DOOM de la Targul Gaudeamus si Campania de Black Friday, vanzarile pentru dictionare si Gramatica au crescut din nou inainte de Sarbatori. Faptul ca am oferit pentru DEX pret bun si transport gratuit in toata tara, dar si dorinta de a oferi un cadou util de Craciun, i-a facut pe romani sa comande dictionare si pachete dictionare.

Un DEX, un DOOM sau o Gramatica este utila in orice casa. Profesorii de limba romana si chiar invatatorii cer copiilor sa isi cumpere dictionare ale limbii romane pentru ca acestia sa se obisnuiasca sa caute si sa inteleaga sensul cuvintelor necunoscute. Acest lucru este valabil si pentru adulti, pentru ca regulile gramaticale se schimba in permanenta, astfel incat un DEX e binevenit in orice biblioteca.

Confirmarea faptului ca romanii au ales sa ofere de Craciun DEX-uri si DOOM-uri vine si de la echipa de vanzari a Editurii Univers Enciclopedic. Comenzile se pot face si telefonic, iar cei care au sunat la nr. 0371-332.838 au mentionat ca si le doresc pentru a le aseza sub brad.

Echipa Editura Univers Enciclopedic se bucura pentru interesul aratat de cititorii sai pentru elementele vitale ale limbii romane”: DEX DOOM si Gramatica.

Daca in 2016 a aparut o versiune adaptata si adaugita a DEX-ului, pentru anul 2017 editorii planuiesc cu nou dictionar ortografic, ortoepic si morfologic - DOOM III, pe care il au in vedere alaturi de forul autor: Academia Romana si Institutul de Lingvistica „Iorgu Iordan – Al. Rosetti”. Acest dictionar este in lucru si se doreste a fi disponibil pentru publicul cititor cat mai repede, in anul care urmeaza.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inoboxevolution/editura-univers-eciclopedic-in-2016-romanii-ofera-dex-uri-de-craciun