Top 3 idei cadouri Adona.ro alese de Sf Maria

BUCURESTI - 6 septembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Oferta Adona de Idei Cadouri a venit si anul acesta in ajutorul clientilor care au avut de sarbatorit pe cineva drag pe 15 august. Cele mai comandate produse de Sf. Maria au fost portofelele dama, ceasuri dama si portofele barbati.

idei cadouri

Deja cunoscut pe nisa de genti online si accesorii, categoria Idei Cadouri a castigat peste 42% din publicul produselor de baza. Desi lansat in anul 2013, pe site-ul Adona ideile de cadou au fost introduse abia in 2015, chiar la sugestia clientilor obisnuiti si a clientilor Business to Business, care fac comenzi corporate.

In ultimul Top 3 pe care departamentul Adona de Vanzari il face la finalul fiecarei campanii pentru a vedea care este tendinta de cumparare a clientilor, s-au clasat 2 produse recomandarea cadouri femei si unul din categoria cadouri barbati. Portofelele si ceasurile sunt, de regula, dar si cu ocazia Sf. Marii care tocmai a trecut, primele alegeri. Aceste produse sunt urmate de curele barbati, ceasuri barbati si seturi cadou.

14% din totalul de vanzari cu ocazia Sf Maria au fost efectuate de catre firme si corporatii. Acestea (majoritatea clienti aflati la cel putin a doua comanda Adona.ro) au apelat la ideile noastre de cadouri pentru a le oferi angajatilor care si-au serbat onomastica.

Ne bucuram sa vedem o crestere continua a interesului lor, precum si o extindere a plublicului Adona.ro.  Feedback-ul primit ne arata ca garantia calitatii pe care o au produsele noastre, alaturi de respectarea termenului de livrare rapida si gratuitatea expedierii, i-au convins pe clienti sa comande tot mai multe produse Adona.ro pentru a le oferi cadou. Pentru a veni in intampinarea clientilor, ideile de cadou sunt foarte bine structurate si impartite in doua subdomenii, cadouri femei si cadouri barbati .

Pentru urmatoarele zile onomastice pana la finalul anului, Sf Mihail si Gavril si Sf Andrei, stocurile de idei cadouri vor fi completate cu suficiente produse pentru a putea onora toate comenzile, atat de la persoane private, cat si comenzile corporate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inoboxevolution/top-3-idei-cadouri-adona-ro-alese-de-sf-maria