Soluții pentru integrarea eficientă a tehnologiei în procesul de instruire al angajaților

BUCURESTI - 9 octombrie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, IT&C, Tehnologie, Internet

Live site

La Conferința Profiles International au fost prezentate soluțiile educaționale dezvoltate de INSOFT Development & Consulting.

În perioada 7-8 octombrie, Brașovul a fost gazda uneia dintre cele mai importante conferințe de HR, unde au fost prezentate soluții moderne și  puncte noi de vedere ale specialiștilor din domenii diverse de activitate –IT, consultanță, retail, management, ONG etc.

INSOFT a fost partener Diamond al Conferinței Profiles International. Cosmin Zah, Director Executiv INSOFT Development & Consulting, a susținut o prezentare interactivă în care a punctat tendințele internaționale din domeniul eLearning-ului și modul în care soluțiile INSOFT răspund provocărilor actuale.

Pentru a își păstra relevanța și a contribui la creșterea eficienței organizațiilor din mediul public sau privat, este necesar ca specialiștii din domeniul resurselor umane (HR) să fie la curent cu cele mai moderne soluții de dezvoltare personală și profesională dedicate angajaților.

Este în egală măsură important pentru specialiștii HR să poată adapta programele de formare, astfel încât să beneficieze de ultimele descoperiri din domeniu. Piața de eLearning cunoaște o dezvoltare accentuată și în prezent se remarcă tendința de utilizare din ce în ce mai frecvent a dispozitivelor mobile (mLearning), necesitatea de a avea acces la conținut educațional interactiv personalizat și crearea unor experiențe de învățare autentice, prin folosirea realității virtuale și augmentate. Soluțiile dezvoltate de INSOFT sunt adaptate cerințelor în continuă schimbare ale beneficiarilor și se aliniază standardelor internaționale din domeniu.

Tehnologia este cea mai utilă atunci când oferă suport pentru furnizarea de soluții de instruire eficiente, iar crearea unei experiențe memorabile de învățare este unul dintre elementele cheie ale oricărui program de formare. Prin soluțiile dezvoltate și implementate la nivel național și internațional, compania INSOFT contribuie la succesul  dezvoltării profesionale a mii de angajați din domenii diverse de activitate.

Soluțiile informatice dezvoltate de INSOFT și adresate domeniului educațional și mediului de afaceri includ: learnIN – Soluție completă de eLearning (LCMS, conținut educațional multimedia & interactiv, instrumente de colaborare on-line), INVALUE – Soluție de gestionare a competențelor pentru încadrarea pe piaţa muncii a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă; IEP - Enterprise Portal Solution, BLINK – Sistem complet de management educațional etc.

Despre Conferința Profiles International

Evenimentul reprezintă un concept unic ce reunește reprezentanți ai mediului de afaceri, antreprenori, manageri, specialiști și cercetători din domeniul resurselor umane din toate industriile, psihologi, reprezentanți ai Camerelor de Comerț, ai autorităților centrale și locale, ai marilor companii de consultanță, precum și experți cu renume internațional din Statele Unite ale Americii, Danemarca, Norvegia, Irlanda, Italia, Franța, Belgia, Emiratele Arabe Unite.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/insoft-development-and-consulting/solu-ii-pentru-integrarea-eficienta-a-tehnologiei-in-procesul-de-instruire-al-angaja-ilor