Investeste in copii! Ei vor duce mai departe ceea ce tu pui mai bun in ei

BUCURESTI - 17 aprilie 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

A inceput Campania Nationala 'Investeste in educatie' initiata de IRSCA Gifted Education si EDUGATE - o campanie pentru promovarea unei educatii de calitate in toate scolile romanesti. Prin 'Investeste in copii' dorim sa atragem atentia tuturor celor care isi dau seama ca numai printr-o implicare matura, constanta, pe termen lung, a fiecaruia dintre noi, a mediului de afaceri prin actiuni de investitii in educatie de tip social venture, se poate transforma profund scoala romaneasca si implicit, poate avea loc schimbarea infrastructurii mentale a societatii.

Investeste in copii! Ei vor duce mai departe ceea ce tu pui mai bun in ei

Vrei sa afli ce am facut noi pentru copii anul trecut? Citeste despre activitatea noastra in 2007:

Esti dascal, vrei sa ne sustii? Scoala ta vrea sa ne sprijine? Descarca si completeaza cu datale tale Cererea 230 (daca obtii venituri numai din salariu) si ofera cererea si colegilor tai, dascali ca tine.

Esti un tanar binevoitor si vrei sa te oferi voluntar? Poti multiplica Cererea 230 si o poti da cunoscutilor. Asa ne poti ajuta activ.

Compania ta vrea sa ne sprijine? Vrei sa sustii campania? Initiaza un dialog cu departamentul tau de HR!
Suna la 0729.029.484 si venim la tine cu formulare - in Bucuresti ;)

Cum se procedeaza? E foarte simplu!

Ai nevoie de 10 minute. Trebuie completata cu datele tale personale cererea 230 (daca ai venituri doar din salarii) sau cererea 200 (daca obtii venituri si din alte surse decat salarii) apoi trimisa prin posta catre administratia financiara de care apartii prin domiciliul fiscal pana la 15 mai 2008. In formularul postat la noi pe website, am completat deja datele asociatiei. Nu este necesar sa completezi suma. Organul fiscal o va calcula si o va vira conform legii pana la sfarsitul anului 2008.

'Cel mai bogat om este acela care investeste in iubirea de oameni..'
'Cea mai buna investitie este in fiinte, in copiii tai, in semenii tai - ei vor duce mai departe ceea ce tu pui mai bun in ei'

- Monica Hurdubei, cea mai tanara pianista care canta ca solista în concerte cu orchestra, membra de excelenta IRSCA Gifted Education.

Copiii si tinerii va multumesc, si noi, in numele lor.

Despre IRSCA Gifted Education

Misiunea IRSCA Gifted Education este descoperirea si dezvoltarea potentialului fiecarui printr-o educatie de excelenta.
IRSCA Gifted Education este o asociatie non-profit, inregistrata in registrul asociatiilor si fundatiilor cu nr. 36/13.09.2004, cu o activitate recunoscuta la nivel national si international, partener UNESCO, membru deplin WCGTC- World Council for Gifted and Talented Children; Asia-Pacific Federation of the WCGTC si respectiv ECHA - European Council for High Ability - cele mai inalte foruri internationale in domeniul educatiei de excelenta.

Citeste scrisorile internationale de recomandare pentru Programul national Gifted Education: www.supradotati.ro/scrisori_sprijin.php

WEB:

0729.029.484
Monica Gheorghiu
Marketing Manager
office@supradotati.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/irsca-gifted-education/investeste-in-copii-ei-vor-duce-mai-departe-ceea-ce-tu-pui-mai-bun-in-ei