Cum procedezi atunci cand trebuie sa repatriezi o persoana decedata?

BUCURESTI - 29 martie 2017

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Religie, Social

Aveti nevoie de transport funerar international? Va ajutam cu promptitudine maxima! Servicii de Repatriere decedati in Romania. Va oferim transport funerar international din Europa oriunde pe teritoriul Romaniei. Documente repatriere decedati - Transcriere certificat deces.

transportdecedati

transportdecedati

 Asiguram repatrierea decedatilor din afara Romaniei cat si transportul cetatenilor straini decedati pe teritoriul Romaniei.  

https://www.funerarenicolas.ro

   Repatrierea unei persoane decedate este o sarcina dificila de care trebuie sa se ocupe specialistii in domeniu. Intr-o asemenea situatie este nevoie ca numeroase proceduri sa fie indeplinite, iar actele necesare sa fie intocmite si traduse. Costurile sunt mai mari deoarece totul este indeplinit intr-o alta tara, acest lucru implica inclusiv tranzitarea altor state straine ce impun reguli stricte de control.

   Funerarenicolas.ro a devenit atat un partener de incredere pentru clienti pe piata pompelor funebre, cat si un formator recunoscut pentru cei care vor sa urmeze cursuri repatriere decedati. Repatrierea inseamna un efort continuu din partea specialistilor nostri de a rezolva lucrurile rapid si de a optimiza pretul platit de rudele celor decedati in strainatate. Poti fi diverse cazuri de persoane decedate in alte tari. Insa cele mai dramatice sunt situatiile in care oamenii plecati sa munceasca acolo sufera accidente grave.

   Astfel, noi oferim acest serviciu la un pret care sa ii ajute pe apartinatori sa indeplineasca toate formalitatile si sa poata organiza inmormantarea in tara. In plus, le oferim posibilitatea de a opta pentru un pachet complet de servicii din partea noastra in care sa includem si inmormantarea din tara, dupa ce efectuam repatrierea.

   Serviciul nostru de repatriere decedati international a fost conceput astfel incat sa poata oferi un ajutor prompt familiilor greu incercate si sa ofere oamenilor posibilitatea de a trece cu bine peste astfel de necazuri. Transportul international al persoanelor decedate se face cu o flota auto performanta care respecta absolut toate cerintele in domeniu.

   Soferii nostri au toate atestatele necesare si cunosc toate procedurile ce trebuie indeplinite. Desi decesul cuiva drag este greu de suportat, inmormantarea trebuie organizata crestineste, iar acest lucru implica o buna organizare din partea tuturor.

   Noi dorim si reusim sa luam povara inmormantarii de pe umerii rudelor celui decedat, totul printr-o foarta buna organizare si stabilirea unor proceduri clare, inca de la inceput. funerarenicolas.ro dispune de o logistica performanta si accepta orice provocare, oricat de grea ar fi ea, pentru a-i ajuta pe oameni in unele din cele mai grele clipe din viata lor.     

Despre IT EXCLUSIV LINE

Repatriere decedati din Italia,Franta,Germania,Spania. Servicii de Repatriere decedati in Romania. Va oferim transport funerar international din Europa oriunde pe teritoriul Romaniei.