Magazin online la cheie, costuri amortizate din prima luna ! Ce face o Firma Web Design pentru asta?

BUCURESTI - 11 noiembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Imobiliare, Energie

Au trecut vremurile cand consumatorul se temea sa cumpere anumite produse de pe Internet si in plus partea de a crea un magazin online de o firma web design , este astazi o operatiune facila, evident daca ai partenerul potrivit.

magazin online

Magazinul online creat de firma web design iteXclusiv.ro, ne-a ajutat sa obtinem inca de la lansare o pozitie importanta pe piata online de cadouri. Cu siguranta vom mai apela la serviciile IT exclusiv si pe viitor !

Andronache Maria Ana

In conditiile in care cumparaturile online ale romanilor cresc cu 30-40% in volum si in valoare in fiecare an, perspectivele de a dezvolta vanzarile pe Internet reprezinta un potential extraordinar pentru orice afacere. Au trecut vremurile cand consumatorul se temea sa cumpere anumite produse de pe Internet si in plus partea de a crea un magazin online de o firma web design, este astazi o operatiune facila, evident daca ai partenerul potrivit.

Prin intermediul procesului de creare magazin online , firma web design iteXclusiv.ro propune comerciantilor romani o multime de variante de magazin online la cheie, personalizabile si pretabile oricarui tip de afaceri. Un magazin online la cheie care vinde non stop, nu are costuri de administrare nici pe departe comparabile cu un magazin online si deschide orizontul unei clientele de milioane de potentiali cumparatori.

Cu o experienta de peste 5 ani in servicii de creare de magazin online, dar si in toate aspectele ce tin de web design, optimizare si promovare pentru site-uri web, firma web design iteXclusiv.ro , a strans un portofoliu bogat de clienti cu cele mai diverse exigente. De la creare de magazin online in format simplu, pentru vanzarea rapida a unui pachet restrans de produse, pana la platforme complexe cu facilitati automatizate de gestiune clienti, comezi, facturare si livrare, oamenii de la firma web design iteXclusiv.ro au realizat un serviciu profesional care poate preda in cateva zile, in functie de complexitate, un magazin online la cheie.

In ce priveste costurile, prin rapiditate, eficienta, expertiza tehnica si asistenta permanenta, oferta imbatabila pe care o propune firma web design iteXclusiv.ro cu preturi de la 149 de euro - inseamna practic amortizarea investitiei in chiar prima luna de functionare a magazinului online. Fara utilitati, fara chirie spatii, fara investitii in amenajari, personal, marketing stradal , avize, autorizatii si toate celelalte batai de cap ale unui magazin clasic. Cu program de functionare non stop, deschis in toata tara, un magazin online la cheie care poate efectiv sa mareasca inzecit cifra de afaceri a oricarui comerciant.

Costurile minime, riscul inexistent, comunitatea de clienti multumiti, rezultatele palpabile si serviciile profesionale intr-un mediu de respect fata de client – acestea sunt coordonatele prin care firma web design iteXclusiv.ro modeleaza viitorul comertului online din Romania. Un viitor din care poti face parte, cu propria ta afacere, oricand.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/it-exclusiv-line/magazin-online-la-cheie-costuri-amortizate-din-prima-luna-ce-face-o-firma-web-design-pentru-asta