Engaged!, Master Class Employee Engagement, Linda Holbeche, 2 Iulie

BUCURESTI - 23 iunie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, HR, Cursuri

Pe 2 iulie, cu prilejul Master Class-ului “Engaged!”, Linda Holbeche ne va arăta care sunt ingredientele unei strategii de engagement cu impact în organizație.

Engaged!, Master Class Employee Engagement, Linda Holbeche, 2 Iulie

Vă invităm pe 2 iulie la Master Class-ul ”Engaged!”, alături de Linda Holbeche, pentru a descoperi cum se dezvoltă și se menține employee engagement.

Cu o abordare practică, exemple concrete și oportunităţi de discuţie şi schimb de bune practici, cursul va cuprinde următoarele subiecte:

Cum definim Employee Engagement? – principii cheie, teorii, provocări

Abordare personalizată a engagement-ului ţinând cont de propriile valori, cultura şi brand-ul organizaţional, în diferite scopuri de business.

Dezvoltarea unei strategii de Employee Engagement. Etape. Instrumente. Măsurare şi evaluare

Master Class-ul va avea loc pe 2 iulie, la Hotel Marriott. Întâlnirea este dedicată practicienilor de Human Resources și line-managerilor care contribuie la dezvoltarea și implementarea strategiilor de Employee Engagement și doresc acces la o abordare sistemică și la instrumente practice de lucru.

Pentru mai multe detalii despre inscriere: email cipd@hrenterprise.ro, telefon: 021 314 88 00 / 0731 344 865

Despre ITOL CENTRAL EASTERN EUROPE S.R.L.

Oferta ITOL cuprinde calificari si afiliere la un corp profesional international, acreditari de programe de training, proiecte care permit asumarea de catre practicienii din resurse umane, training, dezvoltare a unui rol activ in piata de formare.Pentru detalii suplimentare despre ITOL, puteti accesa www.itol.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/itol-central-eastern-europe/engaged-master-class-employee-engagement-linda-holbeche-2-iulie