Jetrun prezinta noile centrale termice Wolf in cadrul Conferintei Anuale de Instalatii

BUCURESTI - 12 noiembrie 2013

Comunicat tip General in Constructii, Imobiliare, Energie

Jetrun EnergoEco, importator oficial al centralelor termice Wolf Heiztechnik va participa la Conferinta Anuala de Instalatii care se desfasoara la Sinaia in perioada 13-15 noiembrie. Conferinta este organizata de Asociatia Inginerilor de Instalatii din Romania (AIIR) in colaborare cu Societatea de Instalatii Electrice si Automatizari din Romania (SIEAR) si dezbate anul acesta o tematica diversa: “Instalatii pentru Inceputul Mileniului III”.

Centrale Termice Wolf

Adrian Moisa, Director Jetrun EnergoEco

In calitate de expozant, Jetrun EnergoEco va sustine vineri, 19 Noiembrie, o prezentare intitulata “Cazane de inalta eficienţa energetica Wolf”, care va detalia utilizarea tehnologiei Wolf Heiztechnik in cresterea performantei energetice a cladirilor si instalatiilor aferente. Noua gama de centrale termice in condensare impreuna cu sistemele de ventilatie si climatizare Wolf Heiztechnik aduc in fiecare casa solutii integrate pentru eficienta energetica si confort. Eficienta energetica inseamna nu doar o factura mai mica la energie ci si un mediu de viata si de lucru de calitate. Investitia in tehnologie devine astfel o investitie in viitorul personal al fiecarui utilizator si rezultatul, calitatea vietii, ne permite recuperarea acestei investitii” a declarat Adrian Moisa, Director Jetrun EnergoEco.

In cadrul conferintei se vor organiza mese rotunde pe diverse teme, unde vor participa experti din tara si din strainatate. Jetrun EnergoEco va fi prezent la masa rotunda cu tema “Cresterea performantei energetice a cladirilor si instalatiilor aferente - instalatii de ventilare, de incalzire si sanitare”, o discutie libera despre cele mai bune practici in eficienta energetica.

Centralele termice in condensare din generatia CGB II vor fi expuse pe tot parcursul celor 3 zile in cadrul expozitiei special amenajate. Proiectate si fabricate in Germania, centrale termice Wolf pot fi controlate acum si prin intermediul telefonului mobil sau al tabletei. In completarea gamei, Wolf ofera solutii de ventilatie cu recuperare de caldura certificate Passivhaus, sisteme solare, sisteme geotermale si sisteme de cogenerare de la 7 kW la 2 MW.

Despre Wolf

Wolf GmbH este o companie germana cu sediul in Mainburg Bavaria. Compania produce sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare pentru spatii rezidentiale, comerciale si industriale si este leader european in domeniul unitatilor de tratare a aerului.

Solutiile oferite de Wolf Heiztechnik au in spate o experienta de 50 de ani in proiectarea si furnizarea de echipamente complete, fiind prezent in 57 de tari prin cei 1600 de parteneri regionali. Echipamentele Wolf sunt certificate TUV, Eurovent, RLT, Passivhaus, Der Blaue Engel si au obtinut numeroase clasari in topul Stiftung Warentest.

Despre Jetrun EnergoEco

Jetrun EnergoEco este importator oficial Wolf Heiztechnik Mainburg, furnizor German de solutii HVAC de inalta eficienta.

Jetrun EnergoEco ofera servicii de dimensionare, aprovizionare, montaj si punere in functiune pentru toata gama de produse Wolf Heiztechink: centrale termice si cazane, atmosferice sau in condensare, centrale de ventilatie si climatizare in variante de exterior, pentru medii sterile si ATEX, panouri solare si fotovoltaice, pompe de caldura geotermale si aer-apa, toate avand garantia calitatii ‘Made in Germany’.

Din 2008, JetrunEnergoEco a furnizat echipamente pentru proiecte precum : Stadionul National Arena din Bucuresti, fabrica de echipament petrolier Lufkin din Ploiesti, cea mai inalta cladire comerciala din tara - Sky Tower, etc

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/jetrun-energoeco/jetrun-prezinta-noile-centrale-termice-wolf-in-cadrul-conferintei-anuale-de-instalatii