Lansarea numărului 13 al revistei Jurnalul de Afaceri - www.jurnaluldeafaceri.ro

BUCURESTI - 6 august 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Constructii, Media / Publicitate

Vineri, 1 august 2014, s-a lansat Jurnalul de Afaceri #13, revistă lunară dedicată mediului de afaceri românesc.

Ediția este dedicată industriilor și construcțiilor, oferind părerile obiective ale oamenilor de afaceri români care activează în aceste sectoare.
Jurnalul de Afaceri este o revistă de afaceri digitală care descrie mediul de afaceri românesc într-o manieră profesionistă, complexă, obiectivă si detaliată.

Revista este gratuită și poate fi citită online, accesând www.JurnaluldeAfaceri.ro

Jurnalul de Afaceri August 2014

Celco, companie de referință pe piața materialelor de construcții din România cu 41 de ani de experiență, deține trei fabrici de materiale de construcții: BCA, fabrica de adezivi și mortare și fabrica de var. Mai mult decât atât, societatea deservește o carieră de piatră de calcar. Celco a livrat materiale de construcții pentru proiecte de amploare, precum cele destinate locuințelor multifamiliale, hoteluri și clădiri de birouri, atât în România, cât și în Republica Moldova și Bulgaria. Președintele companiei, Niculae Dușu, este de părere că investițiile constante și susținute sunt foarte importante pentru viitorul afacerilor și povestește, pe larg, despre planurile de afaceri de viitor ale Celco în paginile revistei Jurnalul de Afaceri.

Chimcomplex este unul dintre cei mai importanți fabricanți de produse chimice din România. Compania este parte din Grupul SCR și are o istorie bogată, care adună 60 de ani de experiență, în producerea de sodă caustică, hipoclorit de sodiu, acid clorhidric de sinteză, clor, clorură de calciu, de vară, solvenți organici și alchilamine. Dumitru Coman, directorul general Chimcomplex, declară că efectele crizei economice au fost resimțite de companie și dezvăluie cum a reușit societatea să treacă peste acestea și să se dezvolte organic.

Conpet este una dintre puținele companii care au scris istoria petrolului în România, societatea fiind unul dintre cei mai importanți jucători strategici din domeniu. Cu parteneri de afaceri puternici precum OMV Petrom, Rompetrol Rafinărie, ABB Information Systems, Telvent, E-ON Engineering, Schuck Armaturen GmbH, Pipetronix GmbH sau Germanischer Lloyd Hamburg, Conpet are în vedere continuu dezvoltarea portofoliului de clienți. Planul de afaceri al companiei este creșterea cifrei de afaceri cu 2,6% faţă de anul 2013, declară Liviu Ilaşi, director general al Conpet.

Directorul general Sîrme și Cabluri, Doron Zilberberg. declară că, deși ultimii ani au fost unii dificili din punct de vedere economic, compania continuă investițiile în tehnologiile folosite și dorește să își dezvolte exporturile, în timp ce strategia societății presupune și menținerea poziției de lider pe piața internă.

Adrian Popa, directorul Corporate & Regulatory Affairs British American Tobacco România, consideră că, într-un domeniu în creștere puternică precum cel al țigaretelor, este nevoie de inovație constantă și de o continuă schimbare, pentru a menține pasul cu cerințele și așteptările potențialilor clienți. Adrian Popa explică pe larg în noul număr al revistei Jurnalul de Afaceri cum a reușit BAT să dețină o cotă de piață de peste 50% în România.

Grupul Losán a investit în România 41 milioane de euro, iar oficialii promit expansiune continuă. În prezent, unitatea din țara noastră este lider pe piaţa producerii de furnire. Planurile de afaceri de viitor ale Losán România sunt detaliate în paginile revistei Jurnalul de Afaceri de către Lucian Ștefan, directorul general adjunct Losán România.

Din paginile numărului 13 al revistei Jurnalul de Afaceri puteți afla și cum s-a derulat competiția AMCOR Awards, organizată de Asociația Consultanților în Management din România, dar și despre planurile de viitor ale primarului din Botoșani, Ovidiu Iulian Portariuc, cu privire la atragerea investițiilor și susținerea mediului de afaceri din localitate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/jurnalul-de-afaceri/lansarea-numarului-13-al-revistei-jurnalul-de-afaceri-www-jurnaluldeafaceri-ro