Lansarea numărulului 11 al revistei Jurnalul de Afaceri - www.jurnaluldeafaceri.ro

BUCURESTI - 17 iunie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Media / Publicitate

Luni, 2 iunie 2014, s-a lansat Jurnalul de Afaceri #11, revistă lunară dedicată mediului de afaceri românesc.

Jurnalul de Afaceri Iunie 2014

Acest număr este dedicat, în principal, industriei și construcțiilor, oferind puncte de vedere solide și argumentate ale managerilor care conduc companiile de top din aceste domenii de activitate.

Comelf, una dintre cele 12 unități fondatoare ale Bursei de Valori din București, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de peste 154 de milioane de lei. Din numărul curent al revistei Jurnalul de Afaceri , puteți afla mai multe despre investițiile, cifrate la peste 5 milioane de euro, care vor fi finalizate până la finalul anului curent. Dorin Stoian, directorul general Comelf, explică de asemenea că planurile de afaceri de viitor ale companiei sunt execuția de produse de mare complexitate din oțel inoxidabil și aluminiu, producerea de unități de filtrare aer de combustie complet echipate pentru centrale energetice și extinderea gamei de mașini de forat de mare adâncime.

Master Build dezvoltă programe de investiții anuale de jumătate de milion de euro, cu ajutorul co-finanțării. Compania mizează anul acesta pe creșterea cifrei de afaceri cu 11 procente și pe serviciile de consultanță oferite partenerilor de afaceri. De asemenea, Ștefan Vayna, administratorul Master Build, este de părere că anul curent este unul în care sectorul construcțiilor va beneficia de investiții generoase.

Companie Cemacon este exemplul faptului că pe timp de criză economică domeniul construcțiilor poate crește. Liviu Stoleru, director general și președinte al consiliului de administrație Cemacon, explică în detaliu cum a reușit compania să dubleze cifra de afaceri în perioada 2010 – 2013 și cum a înregistrat cea mai mare creștere pe piața de cărămidă.

Din paginile numărului 11 al revistei Jurnalul de Afaceri veți putea citi și despre fabrica Olympus, care a devenit una dintre cele mai performante din Europa, care sunt planurile de afaceri pentru KIKA in acest an, în ce constau lucrările de renovare cifrate la 10 milioane de euro pentru Plaza România sau care sunt preferințele oamenilor de afaceri români pentru spațiile de birouri flexibile oferite de Regus România. Mai mult decât atât, primarul orașului Bacău explică pe larg cum a atras fonduri europene pentru modernizarea localității, iar oficialii Cumpăna povestesc despre achiziționarea unei noi linii de îmbuteliere.

Despre revista Jurnalul de Afaceri

Jurnalul de Afaceri este o revistă de afaceri digitală care descrie mediul de afaceri românesc într-o manieră profesionistă, complexă, obiectivă si detaliată.

Revista este gratuită și poate fi citită online, accesând www.JurnaluldeAfaceri.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/jurnalul-de-afaceri/lansarea-numarulului-11-al-revistei-jurnalul-de-afaceri-www-jurnaluldeafaceri-ro