JYSK inaugurează cel de-al 62-lea magazin din țară în Brăila

BUCURESTI - 20 august 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Retail

Live site

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, inaugurează cel de-al 62-lea magazin JYSK din țară la Brăila. Deschiderea magazinului va avea loc pe 23 august, începând cu ora 08:00, în strada Transilvaniei nr. 1-5, Brăila.

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 341

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 343
F
Marea Deschidere JYSK Braila

Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK Romania

“A trecut fix un an de când am deschis primul magazin JYSK în Brăila și, în acest timp, locuitorii din Brăila ne-au arătat că sunt interesați de produsele noastre și că le place mobilierul scandinav. Iată că a venit momentul să inaugurăm un nou magazin, care sperăm că va fi la fel de apreciat ca și primul magazin. În cel de-al doilea magazin JYSK din Brăila clienții vor găsi o gamă variată de produse cu design scandinav care să le înfrumusețeze casele și produse de calitate destinate somnului. Strategia noastră este să fim cât mai aproape de cumpărători noștri, iar prin inaugurarea unui nou magazin în Brăila vom fi mai aproape de locuitorii din zona centrală și de nord. ” , a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

Pentru a marca Marea Deschidere a celui de-al doilea magazin JYSK din Brăila, compania a pregătit un eveniment special pentru clienți. În ziua inaugurării, pe 23 august, începând cu ora 08.00, locuitorii din Brăila sunt așteptați la petrecerea de deschidere, unde vor fi întâmpinați de o atmosferă veselă, cu muzică, baloane, cafea, croissante și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață.

“Marcăm deschiderea celui de-al doilea magazin JYSK din Brăila cu o săptămână de oferte foarte bune, așa cum s-a întâmplat și anul trecut cu ocazia inaugurării primului magazin JYSK din oraș. Clienții care ne vor vizita în perioada 23-29 august vor găsi oferte exclusive în magazinul din Strada Transilvania, reduceri de până la 75% la peste 1000 de produse. Îi așteptăm pe locuitorii din Brăila să vină să ne cunoască începând cu 23 august și să profite de ofertele speciale de deschidere”,  a declarat Florentina David, Director de magazin JYSK Focșani 2.

Clienții pot găsi mai multe informații despre ofertele si evenimentul de deschidere pe www.JYSK.ro/Brăila Oferta completă cu toată gama de produse JYSK poate fi accesata pe  magazinul online www.JYSK.ro.

Despre JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 50 de țări și numără un total peste 20.000 de angajați și peste 2500 de magazine.

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania.

Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă variată de produse pentru casă și grădină la o calitate ridicată și la cel mai redus preț. Sub deviza "Sleeping and Living", magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 61 de magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Râmnicu Sărat, Sfântu Gheorghe, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Curtea de Argeș, Bistrița, Hunedoara, Balș.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlanda și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.

Contact magazin:

JYSK Brăila 2,

Strada Transilvaniei nr. 1-5, Brăila

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/jysk-romania-srl/jysk-inaugureaza-cel-de-al-62-lea-magazin-din-tara-in-braila