JYSK România a deschis un nou magazin în Centrul Comercial Tom din Constanța

Constanta - 4 aprilie 2014

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Afaceri, Finante / Contabilitate, Retail, Imobiliare

• Cu un număr de 12 angajați, magazinul întins pe o suprafață de 750 de metri pătrați din Centrul Comercial Tom și-a deschis porțile pe 3 aprilie.

• În ziua deschiderii, fiecare al 35-lea client JYSK din Romania va primi gratuit tot coșul de cumpărături. Cei care au fost prezenți dimineața, au fost serviți cu cafea si croissant

JYSK România a deschis un nou magazin în Centrul Comercial Tom din Constanța

Constanța, 3 aprilie 2014 – La 35 de ani de la primul magazin deschis în lume, JYSK, retailerul danez de saltele, mobilier și decorațiuni interioare, anunță redeschiderea magazinului din Constanța, în Centrul Comercial Tom, pe o suprafață de 750 de metri pătrați. Cu o ofertă diversificată de produse pentru casă și grădină, noul spațiu a fost amenajat conform conceptului JYSK Nordic, care este diferit de conceptul cu care ne-a obișnuit rețeaua de 14 magazine JYSK deschise în țară începând cu 2007.

"Ne face plăcere să anunțăm redeschiderea magazinului din Constanța, în Complexul Comercial Tom. În eforturile noastre permanente de a le oferi clienților cele mai bune produse pentru un somn odihnitor, precum și soluții de mobilier și decorațiuni interioare, am reușit să deschidem un nou spațiu mai apropiat de nevoile clienților noștri din Constanța. Sper să le placă și mai sper ca produsele JYSK să ajungă în cât mai multe case.", a declarat Nicoleta Panaite, District Manager, JYSK România.

Redeschiderea de la Constanța a adus în prim plan și o multitudine de oferte pentru clienții lanțului de magazine. Astfel, fiecare al 35-lea client a câștigat contravaloarea produselor cumpărate, fiecare client care a cumpărat de peste 50 de lei a primit o sacoșă gratuit și, pe lângă toate acesta, o gamă largă de produse au prețuri speciale. Cei care vor veni la noul magazin din Constanța până pe 9 aprilie,  vor putea achiziționa scaunul pliabil Thomas la doar 23 de lei, perne cu reduceri de până la 65%, plapuma Halden cu pene de rață la numai 99 de lei și multe alte produse la prețuri foarte bune.

Despre JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de saltele, plăpumi, mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în peste 35 de țări, cu peste 2100 de magazine, majoritatea în țări europene, și numără un total de aproape 18.500 de angajați.

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK Group împlinește chiar zilele acestea 35 de ani de existență, primul magazin fiind inaugurat pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania.

Retailerul danez de saltele, mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă largă de produse pentru casă de foarte bună calitate și la un preț redus. Cu misiunea de a avea o oferta excelenta pentru fiecare, magazinele JYSK oferă tot ce este necesar pentru casă, de la saltele, plăpumi, mobilă sau lenjerii de pat, până la fețe de masă sau șervețele.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 14 magazine, în București, Arad, Baia Mare, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Satu Mare, Suceava, Târgu-Mureș și Timișoara.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlandia și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.

Pentru mai multe informaţii contactaţi:

NUME : NICOLETA PANAITE

FUNCȚIE : DISTRICT MANAGER JYSK ROMANIA

TEL: 0724.282.251

E-MAIL : npa@jysk.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/jysk-romania-srl/jysk-romania-a-deschis-un-nou-magazin-in-centrul-comercial-tom-din-constan-a