JYSK România deschide cel de-al 35-lea magazin din țară, la Iași

Iasi - 11 iulie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Retail

Live site

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, ajunge în această vară în cel mai mare oraș din Moldova, Iași. Cu o suprafață totală de 1100 mp, noul magazin JYSK Iași din bulevardul Chimiei nr. 2, Iași, va fi inaugurat joi, 14 iulie, începând cu ora 08.00. Odată cu deschiderea JYSK Iași, compania scandinavă ajunge la 35 de magazine în România și mai face un pas în procesul accelerat de extindere pe piața locală.

Marea Deschidere JYSK Iasi

Ne doream de mult timp să ajungem în Iași. Acum, după ce am găsit un spațiu potrivit, am adus produsele noastre mai aproape de ieșeni, pe care îi așteptăm cu drag la deschidere, cu oferte extrem de bune, cu produse scandinave pentru casă și grădină și cu sfaturi care să îi ajute să aleagă produsele potrivite.

Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România

„Orașul Iași se afla de mult timp pe lista noastră de priorități. Este cel mai mare oraș din estul țării, iar în ultimii ani am primit nenumărate mesaje de la ieșeni care își doreau un magazin JYSK în orașul lor. Mulți erau deja clienții noștri, își făceau cumpărăturile de pe magazinul online sau din orașele apropiate în care avem un magazin JYSK, din Piatra Neamț, Suceava sau Botoșani. Acum, după ce am găsit un spațiu potrivit, am adus produsele noastre mai aproape de ieșeni, pe care îi așteptăm cu drag la deschidere, cu oferte extrem de bune, cu produse scandinave pentru casă și grădină și cu sfaturi care să îi ajute să aleagă produsele potrivite”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

Inaugurarea JYSK Iași va fi marcată de un eveniment special, ce va avea loc joi, 14 iulie, începând cu ora 08:00. În ziua deschiderii, clienții vor fi întâmpinați cu muzică, baloane, o cafea bună și energizantă și un croissant delicios. Primii 150 de cumpărători care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din spumă cu memorie, pernele fiind una dintre categoriile cele mai apreciate de clienții JYSK, companie recunoscută pentru calitatea produselor destinate somnului.

“Ne doream demult să ajungem în Iași. Suntem foarte entuziasmați și abia așteptăm ziua deschiderii. Echipa magazinului JYSK Iași s-a pregătit îndelung pentru inaugurare și îi așteaptă pe ieșeni cu o selecție largă de produse de calitate, cu design scandinav modern și plăcut, care să le înfrumusețeze casele.”, a declarat Alexandra Găină,  managerul magazinului.

Despre JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 41 de țări, prin peste 2200 de magazine, majoritatea în țări europene, și numără un total de aproape 19.000 de angajați.

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. În luna aprilie 2016, grupul danez aniversează 37 de ani de existență, momentul fiind marcat printr-o campanie specială în toate țările în care există magazine JYSK.

Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează un spectru larg de mărfuri casnice la o calitate ridicată și la cel mai redus preț. Sub deviza "Sleeping and Living", magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilă sau aparate de iluminat și până la lenjerii de pat, perne, fețe de masă sau șervețele.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 35 magazine, în București, Arad, Baia Mare, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Satu Mare, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlandia și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.

Pentru mai multe informaţii, reprezentanții presei pot lua legătura cu:

NUME : IRAIDA PAIUC

FUNCȚIE : MARKETING MANAGER JYSK ROMANIA

E-MAIL : ipa@JYSK.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/jysk-romania-srl/jysk-romania-deschide-cel-de-al-35-lea-magazin-din-tara-la-iasi