Fii creativ, inchiriaza o masina!

BUCURESTI - 3 octombrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Fara nicio indoiala, toata lumea a auzit de firmele rent a car, al caror rost pe lumea asta e sa inchirieze masini. La o privire superficiala, doar o mica parte a soferilor au nevoie sa inchirieze o masina. Majoritatea folosesc o masina proprietate personala sau de firma, iar cei care nu au, simplu, nu conduc. Probabil asteapta un moment potrivit pentru a cumpara una. La o privire atenta insa, cu putina creativitate si calcule simple, se gasesc suficiente motive pentru care cineva sa devina clientul unei firme rent a car.

Rent a car

Rent a car

Fii creativ, inchiriaza o masina!

 

 

Fara nicio indoiala, toata lumea a auzit de firmele de rent a car, al caror rost pe lumea asta e sa inchirieze masini. La o privire superficiala, doar o mica parte a soferilor au nevoie sa inchirieze o masina. Majoritatea folosesc o masina proprietate personala sau de firma, iar cei care nu au, simplu, nu conduc. Probabil asteapta un moment potrivit pentru a cumpara una. La o privire atenta insa, cu putina creativitate si calcule simple, se gasesc suficiente motive pentru care cineva sa devina clientul unei firme rent a car.

 

Una din aceste firme, cu o vasta experienta in domeniu, cu preturi accesibile și servicii de bună calitate, e Kamo Auto Bucuresti. Conducerea firmei a folosit cei peste zece ani de activitate pentru a-si imbunatati serviciile. Astfel, cei care acceseaza site-ul firmei pentru a cunoaste conditiile de inchiriere, clauzele contractuale si preturile, cu siguranta au inteles ceva mai mult despre ce inseamna si care sunt avantajele inchirierii de masini.

 

Cand apeleazacineva la o firma rent a car?

 

Cand, din diverse motive, e obligat sa-si petreaca o perioada de timp intr-un oras aflat la suficient de mare depărtare, încât conducerea unei masini pana la destinatie sa fie dezavantajoasa din punct de vedere financiar si obositoare fizic. Practic, parcurgerea oricarui drum lung expune conducatorul la diverse riscuri. O defectiune care face imposibila deplasarea inseamna pierdere de timp, stres, cautarea unui service intr-o zona putin cunoscuta, posibil nevoia de cazare, si altele, mai complicate, in cazul in care remedierea problemei inseamna aducerea unei piese din alt oras sau in cazul in care incurcatura apare in week-end.Dar inchirierea unei masini nu e o optiune doar atunci cand cuiva ii e teama sa-si conduca masina! Firmele rent a car din București, in numar de aproximativ 300, sunt pregatite pentru a satisface dorintele turistilor straini sau romani, care vor sa-si petreaca vacantele vizitand obiectivele turistice romanesti. Astfel, indiferent daca e vorba de un itinerariu de-a lungul caruia se afla diferite obiective sau cazarea intr-un anumita localitate si vizitarea imprejurimilor, oricine poate gasi o masina potrivita.Chiar daca cineva dispune de un autoturism propietate personala, foarte posibil ca acesta sa nu fie cel potrivit pentru orice calatorie. Alegerea unei masini se face in functie de numarul de pasageri, volumul bagajelor, distanta care trebuie parcursa, specificul zonei, munte, mare, oras aglomerat, etc. Locuitorii unui oras aglomerat, cum ar fi capitala, a caror viata de zi cu zi nu necesita deplasari cu masina, pot folosi pentru situatiile speciale o masina inchiriata. Detinerea unei masini inseamna destul de multe cheluieli: intretinerea masinii, impozit, rovigneta, asigurare, loc de parcare... Fara a lua in calcul firmele care inchiriaza masini de lux, pentru evenimente deosebite, exista totusi posibilitatea transformarii unei zile obisnuite intr-un eveniment deosebit. Astfel, o excursie la munte intr-un week-end sau doar intr-o zi a unui week-end, la bordul unui „4x4” inchiriat, nu presupune foarte mare efort financiar. Gandind in felul acesta, exista nenumarate perspective.

 

Concluzie

 

Pe langa rolul practic al firmelor de inchiriere masini, exploatat la maxim de turisti sau oameni de afaceri, cu putina creativitate, oricine poate beneficia de oferta diversa a acestora.

 

 

Despre Kamo Auto Expert

Societatea comerciala Kamo Auto Expert SRL, este prezenta pe piata inchirierilor auto din Bucuresti inca din anul 2007. Dupa o activitate de peste 10 ani, putem spune ca am acumulat suficienta experienta in domeniul inchirieilor de masini pentru a putea venii in intampinarea clientilor nostrii cu servicii de rent a car de cea mai buna calitate si preturi cu adevarat competitive.
Flota noastra de masini este compusa din autoturisme de la producatori auto cu o larga experienta in domeniul constructorilor auto si acopera cam toate clasele de autoturisme, de la clasa mini, economic pana la SUV. Masinile noastre beneficiaza de o expertizare tehnica periodica suplimentara celei impuse de regulamentele R.A.R., fiind servisate corespunzator, de mecanici cu experienta. Nu in ultimul rand acordam o atentie deosebita igienizarii autoturismelor si confortul pasagerilor.
Va putem pune la dispozitie o serie de echipamente optionale cum ar fi: GPS, scaune pentru bebelusi, cutie portbagaj, dar si asistenta rutiera 24/24.
Cu speranta ca v-am convins, va asteptam sa ne vizitati la adresa websiteului nostru!