Închirieri auto Bucureşti şi luna cadourilor

BUCURESTI - 22 decembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Statisticile spun că în luna decembrie se atinge un nou vârf al turismului în România. Şi nu e nicio mirare în asta, decembrie fiind cunoscută ca luna concediilor. Aşa stând lucrurile, atmosfera de sarbatoare este din plin, turişti câtă frunză şi iarbă, bugete de vacanţă pentru toate categoriile, rămâne o întrebare: sunt suficiente maşini de închiriat pentru a multumi pe toata lumea? E pregatit Bucureştiul pentru partea cea mai plină a sezonului?

Firme de inchirieri auto Bucuresti

Da!

„Da!” e cel mai potrivit răspuns pentru întrebarile de mai sus. Da: capitala, cu cele peste 300 de firme existente în registre, e pregătită să-şi mulţumească musafirii. Şi nu e pregătită doar cantitativ, cu un număr mare de maşini. E pregătită şi calitativ, cu autoturisme noi, dotate cu ceea ce şi-ar dori unii clienţi pretenţiosi, cu promoţii şi cu personal calificat.

Kamo Auto Expert

Această firmă, prin viziunea deosebită asupra ceea ce înseamna furnizarea de servicii de închirieri auto Bucureşti catre populaţie, dovedită şi schimbată în bine în cei zece ani de experienţă, prezintă în paginile sale de pe internet ce înseamna pregatirea pentru sezonul sărbătorilor de iarnă.

Modele de maşini pentru toate categoriile de clienţi. De la cei mai pretenţioşi, care au nevoie de confort fiindcă au multi kilometri de strabatut, la cei care au nevoie de maşină doar pentru un timp scurt, pentru câteva drumuri în capitală.Tarifele de închirieri auto calculate perfect după o binecunoscută, dar foarte rar utilizată la noi, strategie: win-win! Câştigul firmei nu înseamnă pierdere financiară din partea clientului. Firma consideră că adevăratul câstig e o experienţă pozitivă de colaborare între doua părţi. Nu primează câştigul material! Un client liniştit e dovada calităţii serviciilor de închirieri auto Bucureşti oferite de firmă. Astfel, preţurile se calculeaza după formula: maximul calitate/ minimun preţ!Clauzele contractuale gândite şi formulate în aşa fel încat să fie uşor întelese de catre viitorul client care doreşte să închirieze o maşină . Nicio neclaritate, nicio urmă de ambiguitate în formulare, astfel încât cel care citeşte înţelege perfect despre ce e vorba şi ia hotărârea de a închiria maşina în deplină cunoştinţă de cauză.Mecanismul online de rezervare a maşinii e rapid şi eficient. După accesarea paginii, clientul introduce câteva date referitoare la perioadă în care doreşte închirierea maşinii, locul de ridicare şi locul de predare, categoria careia îi aparţine maşina dorită. După completarea acestui formular online, persoana în cauză este contactată pentru confirmarea rezervării.Adresa fizică de unde se poate ridica maşina, adresa de e-mail şi numerele de telefon la zi, astfel încat, cei care doresc să verifice înainte de a ajunge în capitală, pentru a fi siguri că la venire au maşina rezervată, să o poată face.Majoritatea situaţiilor care pot aparea în timpul circularii pe drumurile publice cu maşina închiriată sunt specificate în rubrica „clauze contract”. Tot acolo sunt analizate situaţiile legate de vârsta celui care încheie contractul, ceilalti posibili şoferi, preţul carburantului şi pretenţiile firmei legate de nivelul combustibilului la predare, număr kilometri parcurşi admişi zilnic, etc.

Concluzie

Firmele de închirieri auto din Bucureşti sunt pregătite pentru a-şi servi clienţii. Tot ce trebuie să ştie cineva care doreşte să închirieze, se găseste pe paginile web ale firmelor. Pentru eventuale clarificări pot fi folosite adresele mail sau numerele de telefon ale firmelor.

Despre Kamo Auto Expert

Societatea comerciala Kamo Auto Expert SRL, este prezenta pe piata inchirierilor auto din Bucuresti inca din anul 2007. Activitatea firmei a inceput asa cum spuneam in vara anului 2007, pe fondul unei cereri in continua crestere a serviciilor de inchirieri auto pe piata din Bucuresti si nu numai. Flota noastra de inceput se rezuma la numai 3 masini din marca unui producator autohton. Dupa o activitate de peste 10 ani, putem spune ca am acumulat suficienta experienta in domeniul inchirieilor de masini pentru a putea venii in intampinarea clientilor nostrii cu servicii de rent a car de cea mai buna calitate si preturi cu adevarat competitive.
Flota noastra de masini este compusa din autoturisme de la producatori auto cu o larga experienta in domeniul constructorilor auto si acopera cam toate clasele de autoturisme, de la clasa mini, economic pana la SUV. Masinile noastre beneficiaza de o expertizare tehnica periodica suplimentara celei impuse de regulamentele R.A.R., fiind servisate corespunzator, de mecanici cu experienta. Nu in ultimul rand acordam o atentie deosebita igienizarii autoturismelor si confortului pasagerilor.
Va putem pune la dispozitie o serie de echipamente optionale cum ar fi: GPS, scaune pentru bebelusi, cutie portbagaj, dar si asistenta rutiera 24/24.
Cu speranta ca v-am convins, va asteptam sa ne vizitati la adresa websiteului nostru!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/kamo-auto-expert/inchirieri-auto-bucuresti-si-luna-cadourilor