Informatie si siguranta la inchirierea unei masini

BUCURESTI - 9 august 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

„Informatia este sufletul tuturor afacerilor publice”, a spus cândva Daniel Defoe, părintele lui Robinson Crusoe. Daca asa stau lucrurile, in vremurile noastre, datorita internetului si a accesului la o cantitate enorma de informatie utila, foarte multi oameni au posibilitatea de a intra in afaceri. Desigur, afacere inseamna mai mult decat insemna acum aproape 400 de ani. In general, cuvantul e legat de profitabilitate. Iata si puntea spre domeniul inchirierilor de masini. Fiindca, daca intr-adevat detii informatiile, prin inchirierea unei masini ai ocazia sa contractezi o afacere profitabila.

Inchirieri auto Bucuresti

Despre inchirierea unei masini

Participarea la viata social-economica moderna, presupune debarasarea de unele mituri si prejudecati transmise din generatie in generatie. Astfel, a inchiria nu e totuna cu a imprumuta. Cand apelezi la o firma de inchirieri masini Bucuresti, nu are nicio legatura cu a bate in poarta vecinului si a imprumuta ceva de la el. Crezul conforma careia „cand nu-i al tau, se strica mai repede”, nu are niciun fundament aici. Inchirierea unui autoturism se face prin contract, in mod normal toata lumea profita, dar e vorba de un profit corect, nu de unul obtinut prin inselaciune. Totul se face „la lumina zilei”.

Un exemplu relevant in aceasta directie il constituie firma Kamo Auto Bucuresti. Cu o vechime de zece ani in domeniul inchirierilor auto din Bucuresti, aceasta firma a furnizat servicii pentru mii de clienti. Succesul sau se datoreaza, luand in considerarea prezentarea pe care si-o face pe propria pagina web, strategiei de lucru cu clientii. Din aceasta pagina web putem culege cateva informatii de care are nevoie oricine doreste sa inchirieze o masina in capitala. Aspecte la care clientul unei firme rent a car trebuie sa fie atent:

Pericolul preturilor mici – preturile sunt calculate in functie de calitatea serviciilor furnizate. Un pret mic, inseamna calitate slaba sau costuri ascunse. Costurile ascunse se refera la acele sume pe care clientii vor fi solicitati sa le plateasca, la primirea sau la predarea masinii, legate de aspecte in dreptul carora au semnat contractul, dar despre care nu au fost constientizati de catre firma. Pretul corect este unul care se inscrie in media celor oferite de piata. Contrar unor asemenea practici neprofesioniste, firma amintita mai sus garanteaza clientilor ca pretul stabilit la rezervarea masinii va fi acelasi la primirea ei de catre client. Mai mult, daca nu se gaseste in firma o masina din categoria dorita de client, acesta va primi o masina dintr-o categorie superioara, la acelasi pret!Varsta soferului – in pagina „clauze contractuale” poate fi cunoscuta pretentia firmei vizavi de varsta soferului. Fiindca, in general, firmele au o limita inferioara de varsta. Daca nu e specificata in pagina web, atunci clientul trebuie sa solicite aceasta informatie de la un reprezentant al firmei.Cantitatea de combustibil din rezervor la predarea masinii – unele firme vor ca rezervorul sa fie plin la predare, altele vor sa primeasca aproximativ aceeasi cantitate aflata in rezervor la primire. Atentie – pretul la care firma ofera combustibilul e mai mare decat cel de la o state de alimentare obisnuita.Valoarea taxelor referitoare la termenul de primire sau predare al masinii. Intarzierea, dar si predarea inainte de termen, costa.Ce daune acopera RCA-ul? Ce variante de plata a asigurarii accepta firma? Atentie! – din ratiuni practice, e spre folosul clientului ca suma pentru asigurare sa fie „platita” cu cardul de credit sau debit, decat in bani cash.

Concluzie

Atunci cand se pregateste sa inchirieze o masina din Bucuresti sau de oriunde altundeva, clientul e bine sa se informeze legat de orice aspect legat de firma de la care urmeaza sa inchirieze.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/kamo-auto-expert/informatie-si-siguranta-la-inchirierea-unei-masini