Rent a car – pas cu pas

BUCURESTI - 29 noiembrie 2017

Comunicat tip General in Turism

Cel mai scurt drum e cel pe care îl cunoşti bine. Indiferent care e domeniul în care se aplică această metodă, rezultatul ar trebui să fie cel asteptat. Fiindcă, după o logică a normalităţii, repetând o experienţă în aceleaşi condiţii, rezultatul e acelaşi. Totuşi, metoda nu e doar ce pare a fi la prima vedere. Fiindcă mereu apar noutăţi, lucrurile se schimbă, dorinţa de bine aduce drumuri din ce in ce mai scurte spre satisfacerea nevoilor omului.

Inchirieri auto Bucuresti

Închirierea unei maşini

Fara îndoiala, excursiile din timpul şcolii sau de mai târziu, cu autocare uriaşe, muzică şi sandviciuri, îşi au frumuseţea lor. Şi aceasta frumuseţe e strict legată de călătoria împreună a colegilor unei clase, de legarea unor prietenii durabile şi mai ales de atmosfera creată. Dar copiii de atunci au crescut, aşteptarile s-au schimbat şi maşina „mică” a luat locul autocarului. O vacanţă fară maşină, în condiţiile prezente, e de neimaginat. De aceea, a ştii cum să închiriezi maşina potrivită e un lucru folositor.

Alegerea firmei rent a car

Odată luată hotărârea de a închiria o maşina, urmează să alegem firma potrivită. La o căutare pe google „Inchirieri auto Bucureşti”, vor fi afişate, foarte probabil, aproximativ 300 de firme. In funcţie de ce criterii se alege o firmă? Pentru o mai bună întelegere a lucrurilor, vă voi expune câteva criterii de care trebuie să ţineţi cont.

1.    Brokeri de rent a car.

În primul rand trebuie să aveţi în vedere faptul că la o căutare pe Google, în rezultatele afişate, nu vă apar doar websiteurile oficiale ale firmelor de închirieri auto, care să fi corespuns căutării dumneavoastră, dar şi websiteuri ale unor intermediari (broker de rent a car), la care sunt afiliate mai multe societăţi de profil care activează pe piaţa din regiunea unde doriţi să închiriaţi maşina. O firmă serioasă are adresa fizică reală şi un telefon la care răspunde un reprezentant, pentru a clarifica detaliile şi pentru a finaliza rezervarea maşinii. Pe siteurile brokerilor de rent a car, firmele afiliate se foloses (dacă se poate spune aşa) de o „identitate paralelă”, pentru a putea aplica anumite practici de marketing nu prea ortodoxe (aşa numitele costuri ascunse), dar despre toate acestea vă v-oi vorbii într-un articol viitor.

2.    Platformele de anunţuri generale.

Nu o dată s-a întamplat ca atunci când am căutat un produs sau serviciu pe Google, printre rezultatele afişate, să apară şi anunţuri de pe platforme de publicitate on-line generale.  Între aceste anunţuri nu se găsesc întotdeauna firme de închirieri auto serioase. Există cazuri în care diverşi particulari postează anunţuri cu închirieri maşini pe aceste siteuri, lucru care nu ar fi neapărat unul rău, dar în cele mai multe din aceste cazuri maşinile respective nu sunt într-o stare tehnică corespunzătoare deoarece aceştia nu raspund pentru starea tehnica a maşinii pe care o ofera spre închiriere, aşa cum se întampla în cazul unei firme de închirieri auto avizată. Importanţa paginii principale este esenţială, pe această pagină se găseste istoricul firmei, datele de identificare şi adresa sediului sau puncte de lucru, prezentarea parcului auto şi viziuni asupra a ceea ce înseamnă furnizarea de servici rent a car.

3.    Condiţii de închiriere acceptabile

Închirierea de maşini presupune şi îndeplinirea anumitor condiţii, cum ar fi vârsta minimă, absolut normală, deţinerea unui permis de conducere, dovada posibilităţii plăţii printr-o garanţie, ceea ce înseamnă că persoana deţine în cont o sumă de bani cu care poate acoperi daunele neacoperite de asigurare facultativă (CASCO).

4.    Preţurile pentru închiriere

Un aspect important e raportul calitate/preţ. Aşa cum e normal, calitatea superioară are costuri mai ridicate, iar acestea se reflectă în preţ. Preţul corect e acela care se situează între limitele de bun simț ale preţurilor de pe piaţă. Astfel, nici un preţ cu mult mai mare nu e normal, fiind ridicat artificial, fară acoperire în calitatea serviciilor, nici un preţ cu mult mai mic, fiindcă în acest caz există riscul unor costuri ascunse, care vor fi aduse la cunostinta clientului la ridicarea sau la predarea maşinii.

5.    Nu sunt costuri ascunse.

Asta înseamnă că preţul odată stabilit la rezervare, în cazul în care clientul nu cere schimbarea condiţiilor de închiriere, va fi acelaşi la predarea şi primirea maşinii.

Concluzii

Există firme sigure, de unde se pot închiria maşini fară riscul unor experienţe negative.

Despre Kamo Auto Expert

Societatea comerciala Kamo Auto Expert SRL, este prezenta pe piata inchirierilor auto din Bucuresti inca din anul 2007. Activitatea firmei a inceput asa cum spuneam in vara anului 2007, pe fondul unei cereri in continua crestere a serviciilor de inchirieri auto pe piata din Bucuresti si nu numai. Flota noastra de inceput se rezuma la numai 3 masini din marca unui producator autohton. Dupa o activitate de peste 10 ani, putem spune ca am acumulat suficienta experienta in domeniul inchirieilor de masini pentru a putea venii in intampinarea clientilor nostrii cu servicii de rent a car de cea mai buna calitate si preturi cu adevarat competitive.
Flota noastra de masini este compusa din autoturisme de la producatori auto cu o larga experienta in domeniul constructorilor auto si acopera cam toate clasele de autoturisme, de la clasa mini, economic pana la SUV. Masinile noastre beneficiaza de o expertizare tehnica periodica suplimentara celei impuse de regulamentele R.A.R., fiind servisate corespunzator, de mecanici cu experienta. Nu in ultimul rand acordam o atentie deosebita igienizarii autoturismelor si confortului pasagerilor.
Va putem pune la dispozitie o serie de echipamente optionale cum ar fi: GPS, scaune pentru bebelusi, cutie portbagaj, dar si asistenta rutiera 24/24.
Cu speranta ca v-am convins, va asteptam sa ne vizitati la adresa websiteului nostru!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/kamo-auto-expert/rent-a-car-pas-cu-pas1