Simplu, rapid, eficient - cum se închiriază o maşină

BUCURESTI - 23 noiembrie 2017

Comunicat tip General in Auto

Una dintre firmele cunoscute pentru felul deosebit de a se purta cu clientii, e vorba despre Kamo Auto Expert, din Bucuresti, prin intermediul site-ului sau de prezentare, ofera turistilor o variante excelente, pentru toate gusturile si nevoile celor care vor sa apeleze la serviciile unei firme de inchirieri masini pentru perioada vacantei. Pe langa inchiriere, firma are legaturi cu agentii de turism, hoteluri si pensiuni, astfel incat exista posibilitatea unei reduceri de pret la cazare.

Rent A Car

Nu trebuie să fii magician ca să prinzi incarcatura unor cuvinte, cum ar fi turism, vacantă, distracţie. Într-un an de muncă, oaza asta de odihnă planificată corect, poate avea asupra indiferent cui, efecte benefice nebanuite. Da, intre toate cuvintele, expresia „planificată corect” işi are marea ei insemnatate. Fiindcă oricat de bine ar suna un timp de hoinarit  aiurea, de cautat tot felul de surprize, nu se potriveste oricui. Marea majoritate a oamenilor nu isi petrec concediile intr-un mod solitar. Familia sau grupul de prieteni apropiati, isi au rostul lor intr-o vacanta de succes.

Pe langa acest aspect, al relatiilor umane, turismul inseamna si cazare, vizitarea unor obiective turistice, zone geografice deosebite sau vizitarea unor prieteni vechi sau noi. Toate astea inseamna mobilitate pe distante de sute, poate mii de kilometri. Locatiile de vacanta nu sunt alese, de obicei, in zone apropiate de locuinta de resedinta. Dimpotriva, parca tot un fel de atractie magica au asupra turistilor locurile situate departe, cat mai departe. Nevoia de o masina care poate fi folosita de turistul aflat la distanta mare de casa, la un pret acceptabil, spre fericirea tuturor, nu mai este o problema. Doar in capitala, de exemplu, exista un numar de aproximativ 300 de firme de inchirieri auto Bucuresti.

Rezervarea online a unei masini e indicat a se face cu suficient timp inainte de momentul plecarii in vacanta, fiindca numarul turistilor in Bucuresti si in tara este destul de ridicat, chiar raportat la cele 300 de firme existente. Procedura este foarte simpla. Pe pagina de prezentarea a firmei, dupa consultarea conditiilor care trebuie indeplinite de catre o persoana pentru a putea inchiria o masina, se completeaza un formular online. Aici se specifica perioada de inchiriere, locurile de ridicare si de predare a masinii si categoria din care face parte masina dorita. Exista si alte optiuni, cum ar fi GPS, scaun de copil, portbagaj suplimentar, de plafon, etc. Aceste extraoptiuni se aleg de catre client in functie de numarul de pasageri, distanta care trebuie parcursa, drumurile care vor fi strabatute, volumul bagajelor si multe altele. In ce priveste autovehiculul, se alege clasa din care acesta face parte, avand in vedere ca la momentul primirii masinii, clientul poate alege dintre mai multe modele apartinand acelei clase.

Dupa completarea formularului, clientul va fi contactat telefonic si va primi un e-mail prin care confirma si i se confirma rezervarea. Pentru ca lucrurile sa mearga si mai usor, in pagina firmei, din sectiunea „clauze contractuale”, clientul poate afla care sunt documentele de care are nevoie la momentul ridicarii masinii si suma exacta pe care trebuie sa o achite. Daca nu exista, intre momentul rezervarii online si cel al ridicarii masinii, vreo schimare din partea clientului, suma care trebuie achitata nu se modifica.

Despre Kamo Auto Expert

Societatea comerciala Kamo Auto Expert SRL, este prezenta pe piata inchirierilor auto din Bucuresti inca din anul 2007. Activitatea firmei a inceput asa cum spuneam in vara anului 2007, pe fondul unei cereri in continua crestere a serviciilor de inchirieri auto pe piata din Bucuresti si nu numai. Flota noastra de inceput se rezuma la numai 3 masini din marca unui producator autohton. Dupa o activitate de peste 10 ani, putem spune ca am acumulat suficienta experienta in domeniul inchirieilor de masini pentru a putea venii in intampinarea clientilor nostrii cu servicii de rent a car de cea mai buna calitate si preturi cu adevarat competitive.
Flota noastra de masini este compusa din autoturisme de la producatori auto cu o larga experienta in domeniul constructorilor auto si acopera cam toate clasele de autoturisme, de la clasa mini, economic pana la SUV. Masinile noastre beneficiaza de o expertizare tehnica periodica suplimentara celei impuse de regulamentele R.A.R., fiind servisate corespunzator, de mecanici cu experienta. Nu in ultimul rand acordam o atentie deosebita igienizarii autoturismelor si confortului pasagerilor.
Va putem pune la dispozitie o serie de echipamente optionale cum ar fi: GPS, scaune pentru bebelusi, cutie portbagaj, dar si asistenta rutiera 24/24.
Cu speranta ca v-am convins, va asteptam sa ne vizitati la adresa websiteului nostru!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/kamo-auto-expert/simplu-rapid-eficient-cum-se-inchiriaza-o-masina