Don Quijote & Sancho Panza va anunta lansarea Creare Resurse Umane

BUCURESTI - 10 aprilie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Creare Resurse Umane are deosebita placere de a va anunta evenimentul de lansare a companiei pe piata de HR din Romania. Lansarea va avea loc pe data de 10 aprilie, la Casa Oamenilor de Stiinta, incepand cu ora 19. Evenimentul il va aduce in prim plan pe domnul Pau Hortal, forta motrice si presedintele companiei, care se recomanda printr-o experienta de 35 ani in resurse umane, training si coaching. Alaturi de Domnul Pau Hortal va fi si echipa Creare Resurse Umane, o echipa tanara care impartaseste aceleasi valori ca si domnia sa si participa nemijlocit cu talentul si experienta lor la succesul firmei.

Gazdele onorifice ale serii vor fi Don Quijote & Sancho Panza. In aceasta atmosfera de poveste spaniola sunt asteptati invitati de marca atat din mediul de afaceri romanesc, cat si din cel spaniol. Seara urmareste sa imbine spiritul intreprinzator al oamenilor de afaceri cu latura emotionala, cu scopul vadit de a crea atmosfera propice unei intalniri relaxate, dar dinamice si profesioniste in acelasi timp.

Compania Creare Resurse Umane a aparut in peisajul HR romanesc la inceputul anului, ca un proces natural de continuare a succesului repurtat de Domnul Pau Hortal pe piata resurselor umane din Spania. Creare Resurse Umane ofera consultanta in afaceri si resurse umane – punand un accent deosebit pe rolul pe care dialogul social il joaca in domeniu, cu scopul de a asigura jucatorilor din toate segmentele economiei romanesti succesul profesional intr-o lume in continua miscare. Mai precis, Creare Resurse Umane ofera servicii atat in sectorul privat cat si in cel public: consultanta in afaceri, consultanta in resurse umane, formare personal, recrutare, selectie si plasare de personal, servicii de outsourcing, gestiune personal temporar, servicii de plasare sau gestionarea programelor de formare profesionala, consultanta in materie de proiecte FSE si orientare profesionala.

Despre KBC MEDIA GROUP SRL

Creare Resurse Umane - Cu si pentru tine
Str. Simon Bolivar nr. 9,Et. 1, apart.2, Sect.1 - 011905, Bucuresti
T. (+40) 021 230 60 78