Digital Artflow și Sipro lansează bucătăriile Kitchens2Go

BUCURESTI - 6 iunie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Retail, Internet

Live site

Digital Artflow împreună cu Sipro lansează conceptul de bucătării Kitchens2Go, un model de business 100% online, menit să facă achiziția unei bucătării mult mai simplă, mai placută și mai ieftină, păstrând totodată și calitatea produselor cu care Sipro ne-a obișnuit.

Platforma online Kitchens2Go.ro

Online nu înseamnă doar confort dar și bucătării mai ieftine. Nu există un showroom care necesită cheltuieli suplimentare ce pot afecta prețul final. Cumperi direct din fabrică corpuri de bucătărie premium la prețuri mai mici prin intermediul magazinului online. In lipsa unui showroom se poate comanda mostre pentru a fi mai sigur pentru alegerea facută iar pentru orice comandă echipa de vanzari contactează clientul pentru a se asigura că totul este în ordine înainte de finalizarea unei comenzi. Exista si o politica de retur în cazul in care clientul se răzgândește.

Sistem modular de bucătării Kitchens2Go

Conceptul constă în crearea unui sistem de bucătării de tip modular, completat cu componente și accesorii. În funcție de preferințe, un potențial cumpărător poate folosi platforma online pentru a configura o bucătărie, selectând corpuri de bucatarie gata asamblate, ulterior putând completa sau înlocui bucătăria cu eventuale componente sau accesorii.

Catalog digital

Catalogul este structurat pe modele de bucatarii, categorii de corpuri, pe culoare, pe dimensiune, iar independent se poate alege tipul mânerelor, al blatului, și la final accesoriile. Culorile sunt bine alese și actualizate, respectând noile tendințe în domeniu. Dimensiunile sunt variate, asigurând compatibilitatea în aproape orice tip de spațiu.

Aplicații pentru vizitatori

Platforma online conține o suită de aplicații menite să ofere cea mai bună experiență în achiziționarea unei bucătării. Kitchens2Go.ro este la bază o platformă de eCommerce, ce integrează un planificator 3D și alte aplicații, sporind interactivitatea dintre potențialul cumpărător și catalogul de produse.

Servicii online pentru clienți

Platforma online Kitchens2Go.ro este completată de serviciile disponibile online: serviciile de măsurare și consultanță, livrarea comenzilor și serviciul de montaj al bucătăriei.

Despre Kitchens2Go

Kitchens2Go – este o marca creata de Digital Artflow SRL. si Sipro Trading SRL.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/kitchens2go/digital-artflow-si-sipro-lanseaza-bucatariile-kitchens2go