Real Madrid si takeMS – o echipa perfecta

Timisoara - 28 iulie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Real Madrid, unul dintre cele mai renumite cluburi de fotbal din lume, si producatorul german de module de memorie, takeMS International AG, au incheiat un acord de colaborare. takeMS este acum producatorul oficial al incomparabilelor flash drive-uri USB in forma emblemei clubului El Real Madrid, coroana fotbalului.

Pe data de 4 mai 2009, Real Madrid si takeMS International AG au semnat un contract de licenta pe stadionul Santiago-Bernabéu, in Madrid. takeMS devine astfel producatorul oficial al exceptionalelor flash drive-uri USB Real Madrid Crest. Acest drive USB unic este reproducerea exacta a emblemei clubului, avand un diametru de 40 mm si o grosime de 10 mm. Materialul rezistent, asemanator cauciucului, din care acestea sunt produse, asigura o manuire confortabila si o buna protectie impotriva stropirii cu apa. Aceasta coroana a drive-urilor USB va fi disponibila in magazine si pe paginile Internet ale takeMS incepand cu sfarsitul lunii iulie, in variante cu capacitati de la 1 la 6 Gb. Versiunea full a software-ului Carry it Easy + Plus, cu o valoare de aproximativ 20 de euro, este preinstalata si oferita ca un bonus.

“Real Madrid este cu siguranta unul din cluburile europene cu cele mai mari succese, atat in fotbal cat si in baschet. Oriunde in lume, imaginea sa este asociata cu forta, cu eleganta, cu profesionalismul si cu pasiunea.”, afirma domnul Edmund Dägele, CEO takeMS. “Aceste valori emotionale si acceptanta internationala sunt un element de legatura intre clubul Real Madrid si produsele takeMS. Odata cu flash drive-ul USB Real Madrid Crest, fanilor li se ofera un articol individual, legat de cel desemnat de catre FIFA ca cel mai bun club de fotbal al secolului XX”. Asteptam cu incredere proiectele comune viitoare.

Mai multe informatii sunt disponibile pe www.takeMS.com. LASTING System este unicul distribuitor al modulelor de memorie TakeMS in Romania.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/lasting-software/real-madrid-si-takems-o-echipa-perfecta