De acest Black Friday, NU cheltui, investeste! O metoda simpla, dar care produce venituri semnificative - din confortul casei tale.

BUCURESTI - 17 noiembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Internet

Black Friday este un eveniment global, adus și la noi în țară de către eMag. Deși este din ce în ce mai popular odată cu trecerea anilor, bunurile supuse reducerilor sunt exclusiv de consum. Altfel spus, tot ce se cumpără de Black Friday reprezintă o cheltuială, care de cele mai multe ori se face folosind banii altora (card de credit, extra rol etc.).

 Aceste mari probleme sunt cauzate atât de faptul că lumea nu știe să spună NU, cât și de faptul că lumea acceptă să achiziționeze lucruri de care nu au nevoie, dar care și le doresc, cu bani pe care de regulă nu îi au, adică folosind descoperit de cont sau carduri de credit. Aici se vede lipsa unei educații financiare, dar și faptul că am uitat ce s-a întâmplat în perioada 2004 - 2008, când mai toți cumpăram orice doar pentru că banca ne dădea bani extrem de ușor.

 Consumatorii au uitat cât de greu le-a fost în timpul ultimei crize economice (2009 - 2011) și câte sacrificii au trebuit să facă pentru a plăti bunurile cumpărate sub impulsul momentului. Consumatorii au uitat că nu e bine să se arunce în diverse achiziții de care nu au neaparată nevoie, însă cu bucurie constatăm că o parte (mică, ce-i drept) din consumatori au înțeles un principiu simplu: în perioadă de creștere economică nu se fac credite, ci investiții care să aducă un profit în timpul crizei care va urma.

 Pentru că, așa cum este sigur că după noapte vine zi, tot așa este extrem de sigur că după o perioadă de creștere economică vine criza. Și avem din ce în ce mai multe semne că criza nu numai că se aproprie, ci este iminentă! Iar oamenii inteligenți și prevăzători înțeleg că acum, mai mult ca niciodată, trebuie să facă tot posibilul pentru a-și diversifica sursele de venit pentru perioada crizei.

 În acest context Lead Magnet și-a propus să ofere ceva unic în România, respectiv discount-uri foarte mari la produse investiționale, care să ofere oricui posibilitatea realizării unui venit suplimentar realizând o muncă extrem de simplă, la calculator, din confortul caselor lor.

 Echipa Lead Magnet a realizat în ultimii ani peste 700 de proiecte destinate domeniului online ( marketing și vânzări) pentru clienți din SUA, UK, Australia și Canada, și recent a lansat un serviciu unic pe piața din România, respectiv site-uri create special pentru activitatea de marketing afiliat , deja realizate și setate, pe anumite nișe de piață identificate în prealabil.

 LeadMagnet.ro oferă astfel o infrastructură solidă pentru activitatea de marketing afiliat, pachetele putând fi personalizate în diverse moduri, în funcție de doleanțele clienților.

 În perioada 17 - 26.11.2017 Lead Magnet oferă 67% discount la achiziția unui astfel de site realizat special pentru marketing afiliat, plus 20% discount la serviciile conexe comandate odată cu site-ul.