In cine aleg sa investeasca anul acesta cei mai ravniti angajatori din Romania?

BUCURESTI - 14 martie 2013

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Cursuri

Fundatia LEADERS, alaturi de unii dintre cei mai ravniti angajatori din Romania continua sa investeasca anul acesta in dezvoltarea tinerilor cu potential de leadership, oferindu-le burse partiale si integrale in cadrul celei de-a 11 a editii LEADERS School. Programul de leadership care ofera de 5 ani o experienta unica de transformare personala si profesionala tinerilor cu varste intre 18 si 25 de ani, va avea loc in perioada 31 martie-6 aprilie 2013, la Hotel Orizont din Predeal.

In cine aleg sa investeasca anul acesta cei mai ravniti angajatori din Romania?

Timp de 5 ani, LEADERS School a reprezentat o rampa de lansare pentru tinerii cu potential de leadership, valoarea investitiilor facute de companiile partenere ridicandu-se la peste 50000 euro, iar povestile de succes ale celor peste 300 de absolventi ai programului, arata randamentul ridicat pe care il au aceste investitii pentru Romania. Astfel, parteneri de traditie ai programului precum Romtelecom, Ursus Breweries, Coca Cola HBC, Servier, Star Storage si BRD au ales sa ofere si in cadrul acestei editii LEADERS School, zece burse partiale si integrale.  Fiecare companie in parte si-a definit profilul bursierului in functie de domeniul lor de activitate si de oportunitatile de internship si angajare pe care le pot oferi tinerilor dupa participarea in program. Fie ca sunt studenti in domeniul economic, tehnic, inginerie sau medicina, toate companiile partenere isi doresc sa investeasca in tineri responsabili, creativi, cu dorinta de auto-depasire si spirit antreprenorial.

“Companiile multinationale si nationale care ne sunt partenere in programe demonstreaza la randul lor ca sunt responsabile si ca isi doresc sa sustina schimbarea Romaniei, alegand sa ofere chiar si tinerilor antreprenori sansa de a participa la LEADERS School. Un exemplu relevant este Daniel Rusu, bursier la cea  de-a cincea editie LEADERS School. Daniel a absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti, a plecat apoi la studii in Strasbourg si desi a primit oferte tentante pentru a ramane in Franta, a ales sa revina in tara si sa devina antreprenor, iar compania lui ofera astazi consultanta pentru proiecte de investitii de tip green-field si pentru proiecte de dezvoltare strategica”, a declarat Adelina Maria, Fondatoarea LEADERS School.

Tinerii pasionati de leadership cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani, implicati in activitati extracurriculare (ex: activitati de ONG, culturale, sportive, participarea la programe de dezvoltare personala si profesionala), care doresc sa traiasca o experienta unica, insa nu au posibilitati materiale sa isi acopere taxa de participare, pot aplica pana pe 19 martie pentru una dintre bursele LEADERS School. Inscrierile se fac online pe burse.leadersschool.ro, iar bursierii vor fi selectati pe baza  aplicatiei si a interviului.

LEADERS School este construit in jurul a trei concept cheie: leadership personal, comunicare in leadership si leadershipul echipei. Subiectele abordate sunt discutate alaturi de trainer si invitati si ulterior puse in practica prin intermediul atelierelor de leadership. La final, abilitatile antreprenoriale si de leadership ale participantilor sunt testate printr-o simulare de business realizata sub indrumarea unor antreprenori romani de succes. Mihai Marcu, Presedinte Medlife, Tiberiu Soare, Dirijor Orchestra Radio si Opera Romana, Cristian Gatu, Presedintele Federatiei Romane de Handbal, Liviu Floria, Supravietuitor al atacului din Algeria, Ilie Gageatu, Sales Director Ursus Breweries Romania, Adela Jansen, Director Executiv Resurse Umane BRD, Marian Stas, Presedinte LMT, Andreea Ionescu, Managing Partner ConsultWare si Diana Segarceanu, Fondatoare Little London School sunt doar o parte din invitatii care vor fi prezenti la cea de-a 11-a editie LEADERS School.

Mai multe informatii despre program puteti gasi online, pe www.leadersschool.ro

Despre LEADERS Romania

Fundația LEADERS isi propune sa fie cea mai puternica sursa de idei si oameni valorosi din Romania. Contribuim la transformarea moderna a Romaniei prin dezvoltarea unor lideri responsabili si a unei mentalitati orientate catre implicare si actiune. Printre cele mai importante initiative ale Fundatiei LEADERS se numara Leadership Autentic, LEADERS School, LEADERS Education si LEADERS Academy.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/leaders-romania/in-cine-aleg-sa-investeasca-anul-acesta-cei-mai-ravniti-angajatori-din-romania