LEADERS AWARDS 2006

BUCURESTI - 8 noiembrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

LEADERS Romania, promotor al unor viziuni progresiste si al unor actiuni pragmatice in societatea romaneasca, organizeaza Premiile LEADERS, cu scopul de a identifica, sustine si promova tinerii lideri care isi aduc contributia la dezvoltarea societatii, de a spori numarul initiativelor lor si de a le raspandi in cat mai multe arii de activitate.

Acestea se ofera exclusiv pe baza meritelor profesionale si personale celor care au dovedit interes si initiativa in rezolvarea problemelor cu care se confrunta comunitatea in care traiesc, drept recunoastere a valorii lor; de aceea, in evaluarea acestora sunt importante criterii precum: gradul de inovare, gradul de implicare, coerenta si rapiditatea actiunilor, viziunea, inovatia, responsabilitatea, pasiunea, carisma, perseverenta, caracterul, entuziasmul.

Anul acesta, sectiunile LEADERS AWARDS sunt urmatoarele:
„Cel mai bun manager”,
„Cel mai bun antreprenor”,
„Cel mai bun functionar public”,
„Cel mai bun voluntar”,
iar candidatii vor fi recompensati cu cate un training pe tema dezvoltarii competentelor de leader oferite de cel mai important Institut de Executive MBA din Romania - ASEBUSS si a renumitei firme de consultanta HPDI - Human Performance Developement International.

Inscrierea participantilor se va face prin recomandare pe site-ul Forumului LEADERS 2006 la sectiunea LEADERS Awards (forum.leaders.ro) sau pe site-ul www.leaders.ro/awards.html, iar evaluarea va fi realizata de catre un juriu avizat.

Pentru a fi admisi, candidatii trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 18-35 ani, sa detina premii academice si activitate extracurriculara in timpul facultatii/liceului, precum si experienta de minimum un an intr-unul din domeniile: business, guvernare sau societate civila (ONG).
Pasii pe care candidatul trebuie sa ii parcurga pentru a se inscrie sunt: propunerea (candidatul este propus de catre cineva), confirmarea propunerii (vom lua legatura prin telefon cu candidatul si ii vom cere acceptul intrarii in concurs), realizarea dosarului (cuprinde propunerea, doua recomandari si CV-ul), discutia telefonica (candidatii vor raspunde la un chestionar privind activitatea lor), preselectia, analiza candidatilor de catre juriu, desemnarea castigatorilor.

Au mai ramas 4 zile!

Despre LEADERS Romania

LEADERS AWARDS se va desfasura la data de 17 noiembrie, la Camera de Comert si Industrii, Sala ” Ioan Socec”, in intervalul de timp 09 : 00 -19 : 00. Recunoasterea valorii este un premiu in sine...


Madalina Pop
Project manager LEADERS Awards

madalina.pop@leaders.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/leaders-romania/leaders-awards-20062