Bratarile personalizate – un accesoriu placut de purtat

BUCURESTI - 23 august 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

De multe ori suntem în situația sa cumpărăm un cadou pentru o persoana dragă, dar să nu știm ce să alegem. Ingriko este producător român de brățări și bijuterii personalizate. Descoperă oferta lor!

Bijuteriile Ingriko

Bijuteriile Ingriko

De multe ori suntem în situația sa cumpărăm un cadou pentru o persoana dragă, dar să nu știm ce să alegem. Ne gandim să luam acel cadou care va aduce bucurie celui care îl primește. Odată cu dezvoltarea comerțului electronic, avem o ofertă din ce în ce mai bogată: bijuterii, parfumuri, carți, haine sau alte articole.

Avantajele internetului și a le curieratului rapid ajută micile proiecte să se dezvolte și să ajungă la cați mai mulți oameni. Așa este și cazul brandului de bijuterii- Ingriko, care a luat naștere în anul 2013 din dragoste pentru accesoriile din aur sau argint.

Momentan gama de produse este formată din: bijuterii handmade, bratari rosii pentru dama sau copii, coliere cu nume sau foto gravura si brelocuri. Toate au posibilitatea să fie personalizate în funcție de dorințele clienților.

Brățările personalizate Ingriko sunt cele mai cautate produse de pe acest site. Producatorul le oferă vizitatorilor posibilitatea să aleagă culoarea brățării, să graveze un nume dorit. Medalionul este din aur galben de 14K și reprezintă un model de cadou recomandat pentru femei, copii sau bebeluși.

Echipa Ingriko este foarte implicată și investește multe resurse în acest proiect:

- din primăvara lui 2017 s-a creat un nou logo, care să reflecte cât mai bine eleganța și simplitatea produselor.

- prezență pe social media și comunicarea mai rapidă cu posibilii clienți, cu ajutorul conturilor de Facebook (https://www.facebook.com/ingriko.ro și Instagram (https://www.instagram.com/INGRIKO_/

- optimizarea cuvintelor cheie pentru a crește vizibilitatea în motorul de căutare.

- atenția și dorința pe care o au pentru clienții lor în procesul de comandă (de la primele întrebări până la livrarea coletului).

Aceste accesorii sunt din ce în ce mai folosite ca idei de cadouri pentru mirese sau la botezul bebelușilor. Produsele se realizeaza manual și se livrează în cateva zile de la comandă. Mai multe detalii pe pagina dedicată de brățări https://ingriko.ro/bratari

Despre Limonade

Suntem o echipă interactivă tânără, orientată spre client și performanțe. Înființată în 2009, agenția noastră și-a respectat întotdeauna angajamentele față de clienți și parteneri.
Ne bazăm pe experiența si profesionalismul specialiștilor noștri pentru a livra consultanță de marketing, SEO, Google Adwords, promovare pe Facebook.