Retrospectiva lui 2017: Agenția Limonade a împlinit 8 ani!

BUCURESTI - 18 ianuarie 2018

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate

Anul 2017 a fost unul dintre cele mai importante din viața Agenției Limonade. În toamnă s-au împlinit 8 ani de când Daniela Irimia a pus bazele brandului Limonade!

Agenția Limonade

E un bun prilej să le mulțumim tuturor  oamenilor  care au contribuit să ajungem aici. Un mare merit îl au Delia și Daniel, care au adus un plus de valoare echipei. Calitățile lor au fost recunoscute de toți clienții.

Principalele servicii oferite în 2017 au fost: SEO, Google Adwords, Facebook ADS și rebranding. Dorim să le mulțumim clienților care au avut încredere în serviciile noastre: MRA Models, Soluții Pompare, Nico Metal Tub SRL, BonLaVie, Open University România, Vision Consulting, Școala de Dans  SoftStep, Stilourile Roxi, echipa de psihoterapeuți Psihologie Cuantică, Flowers of Joy, Bijuteriile Ingriko, Oto-Moto, Femeia Independentă și Man and Machine România.

Le mulțumim colegilor de la Impact Hub Bucuresti, un loc minunat de co-working!

Din dorința de a dezvolta cunoștințele de marketing, am participat la cele mai importante evenimente din domeniu: GPeC, TeCOMM și LumeaSEOPPC.

Ne bucurăm că lucrăm cu antreprenori români, care își doresc să își crească afacerile și în mediul online. Primele proiecte din 2017 au fost de SEO pentru 2 magazine online din domeniul tehnic: Soluții Pompare și NicoMetalTub. Cu ambele site-uri am reușit să ajungem pe prima pagina din Google, acolo unde există branduri cu vechime (precum Romstal sau Arabesque). Alte proiecte au fost începute în primăvară pentru Ingriko și Psihologie Cuantică, reușind să le dublăm traficul organic.Am dezvoltat 2 noi logo-uri noi și am ajutat fiecare client să investească resursele cât mai profitabil pentru domeniul lor.

Calitatea muncii noastre se regăsește în feedback-ul pozitiv din partea colaboratorilor: Colaborarea cu echipa Limonade a fost o încântare încă de la început, întrucât am rămas plăcut surprinși de deschiderea de care au dat dovada și de modul de abordare- (Cum sa-l descriu?!) ….”aproape de afacerea noastră/obiectivele noastre, permanent”. Implicarea, comunicarea deschisa și constanta, ne dau sentimentul ca suntem o singura echipa, ca noi nu suntem doar încă un client. Suntem convinși ca vom avea rezultatele așteptate și parteneriatul nostru se va dezvolta în continuare. Va mulțumim! echipa Ingriko.ro

O echipă talentata si dedicata clientilor sai! Efortul lor permanent de a intelege business-ul nostru si domeniul in care activam a dus la succesul proiectului nostru!  Cu ajutorul Limonade avem un magazin online modern, curat si ușor de folosit. De asemenea, in numai 2 luni de la deschidere,  avem deja clienti fideli ai www.nicometaltub.ro datorit!
Mulțumim și la cât mai multe proiecte frumoase ! Echipa SC Nico Metal Tub SRL 2017.

O agenție de publicitate cu oameni profi si mereu acolo sa ajute cu orice sfat și idee. Keep up the good work! – Marina Marinescu , Marketing Manager Man and Machine România.

Mulțumim tuturor colaboratorilor pentru 2017, un an plin de realizări și proiecte frumoase!

Comunicat semnat de Marius Eugen Popa – manager și proprietar al Agenției Limonade

Despre Limonade

Suntem o echipă interactivă tânără, orientată spre client și performanțe. Înființată în 2009, agenția noastră și-a respectat întotdeauna angajamentele față de clienți și parteneri.
Ne bazăm pe experiența si profesionalismul specialiștilor noștri pentru a livra consultanță de marketing, SEO, Google Adwords, promovare pe Facebook,.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/limonade/retrospectiva-lui-2017-agentia-limonade-a-implinit-8-ani