Simpozion ‘Sistemele de management in industria auto’ - Timisoara, 1 Aprilie 2011

Timisoara - 9 martie 2011

Comunicat tip General in Auto, Afaceri, Industrie

Lloyd's Register Romania organizeaza in Timisoara, in data de 1 Aprilie, simpozionul cu participare deschisa ‘Sistemele de management in industria auto’.

LRQA Mark

Improving performance, Reducing risk

LRQA

Incepand cu 1760, Lloyd's Register activeaza pentru a spori siguranta vietii, a proprietatii si a mediului pe mare, pe uscat si in aer. Lloyd’s Register reprezinta in prezent 6.000 de angajati in 240 de birouri in intreaga lume si promoveaza standarde inalte – pentru ca VIATA CONTEAZA –     scopul si mottoul nostru.

Furnizam de decenii servicii independente de evaluare, certificare si instruire in industria auto. Clientii nostri sunt unele dintre cele mai mari nume ale acestui segment. De fapt, putem afirma ca aproape orice autovehicul intalnit astazi pe sosele contine macar o piesa fabricata de o companie certificata de Lloyd's Register Quality Assurance (LRQA).

LRQA a fost infiintata in 1985 si este primul organism acreditat de catre UKAS si DAR – Consiliul National de Acreditare Britanic si respectiv German. In prezent, detine 45 de acreditari, printre care si IATF, si, prin cele 41 de birouri din intreaga lume, a fost aleasa de peste 45.000 de clienti, emitand mai mult de 60.000 de certificate in 120 de tari.

Printre clientii LRQA Romania se numara Honeywell Garrett, Delphi Powertrain Systems, Elba, Hoeganaes Corporation, Elemente Comanda Auto, Cortusa, Takosan Automotiv, Turnatorie Iberica, Componente Auto, Ronera Rubber, Vodafone, Orange, Parmalat, Heineken, Alstom, TMK, DHL, JTI, British American Tobbaco, UCMR, SKE, Lafarge, Volvo Romania, Koyo, Makita, Timken, Zentiva, etc.

Avem astfel placerea de a va invita sa parcurgem evolutiile si tendintele sistemelor de management cu directa aplicare in industria auto – ISO/TS 16949, ISO 14001, ISO 9001.

Va propunem sa analizam impreuna conceptele, cerintele, bunele practici si beneficii acestor sisteme si totodata etapele unui proces de certificare.

Simpozionul va avea loc in Timisoara, in data de 1 Aprilie 2011, incepand cu orele 10 in sala Doria a hotelului Best Western Ambassador, Str. Mangalia Nr. 3.

Durata sesiunii de analiza va fi de aproximativ 2 ore, iar apoi va invitam sa continuam discutiile in cadrul unui cocktail.

Am fi onorati de prezenta dumneavoastra!

Asteptam cu interes confirmarea dumneavoastra!

LLOYD`S REGISTER (ROMANIA) SRL

Soseaua Iancului, Nr. 31, Etaj 3, 021716, Bucuresti, Romania

Timisoara Office: Simona Nan – 0724 500 571, simona.nan@lr.org

Visit our new website www.lrqa.ro !

Despre LLOYD'S REGISTER (ROMANIA) SRL

Lloyd's Register Quality Assurance (LRQA) este structura operationala din cadrul Lloyd's Register care efectueaza certificari ale sistemelor de management. Portofoliul nostru acopera:
• Servicii de evaluare si certificare conform standardelor internationale (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO/TS 16949, ISO 27001, SA8000, etc)
• Servicii de instruire (Curs Auditor Intern, Curs Auditor Extern – pentru diferite standarde internationale, pe sistem singular sau integrat, in sistem public sau in-house)
• Servicii de verificare (EU-ETS)

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/lloyds-register-romania/simpozion-sistemele-de-management-in-industria-auto-timisoara-1-aprilie-2011