LLP Bucharest - simplifica procesul de migrare la versiunea 4.3 pentru clientii de SunSystems

BUCURESTI - 23 octombrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

LLP Bucharest simplifica procesul de migrare la versiunea 4.3. a Infor SunSystems. Clientii care vor face upgrade la versiunea 4.3 vor beneficia de schimbarile in administrarea imprimarii, un nou instrument grafic de proiectare a rapoartelor, o interfata cu utilizatorul actualizata si un nou motor de business intelligence integrat. Interfata produsului a fost remodelata, fiind integrat un nou meniu de navigare care faciliteaza accesul la functionalitatile produsului.

Clientii LLP Bucharest care au in derulare contracte de mentenanta pot face acest update fara costuri suplimentare legate de licentiere. De asemenea, clientii existenti de SunSystems, care nu detin un astfel de contract, sub rezerva reinnorii mentenantei pe un an, vor primi gratuit licentele de SunSystems 4.3.

Versiunea 4.3 combina functionalitatile robuste disponibile in versiunea 4, cu facilitati disponibile in prezent doar in versiunea 5 a SunSystems. Adam Bager, presedintele grupului LLP, a declarat cu privire la aceasta versiune: “SunSystems versiunea 4.3 arata angajamentul Infor Systems Union fata de baza instalata de clienti, permitand acestora sa maximizeze durata de viata a sistemului.”

SunSystems versiunea 4.3 este o combinatie de simplitate, stabilitate, functionalitati si mecanisme de raportare dezvoltate si robuste, utilizand cea mai noua tehnologie Microsoft .NET. In plus, ca raspuns la cerintele clientilor privind conformitatea cu cerintele legislative si cu norme precum Sarbanes Oxley, Infor Systems Union s-a concentrat de asemenea asupra intaririi securitatii sistemului.

“Versiunea 4.3 integreaza un numar mare de noi facilitati, pastrand o compatibilitate totala cu versiunile precedente ale produsului. SunSystems 4.3 combina functionalitatile existente in versiunile mai vechi cu noi facilitati care sunt disponibile numai in versiunea 5. Suportul gratuit oferit de LLP Bucharest pentru migrarea la versiunea 4.3, le ofera clientilor nostri o oportunitate deosebita pentru a utiliza noile tehnologii si pentru a creste eficienta proceselor de business.” a declarat Raluca Ioana Komartin, Sales and Marketing Director -LLP Bucharest

Despre LLP:
Grupul LLP furnizeaza servicii de consultanta si software companiilor locale si internationale din Centrul si Estul Europei si dincolo de aceasta regiune. Abordarea LLP combina aptitudinile de consultanta si management al proiectelor cu produse software internationale si dezvoltarea de software pentru a furniza solutii realiste si la un pret rezonabil. Grupul se concentreaza pe nevoile operationale, financiare, analitice, de relatie cu clientii si de raportare ale organizatiilor locale si regionale. LLP este un reseller al SunSystems, Microsoft Dynamics AX (anterior Axapta), Microsoft Dynamics NAV (anterior Navision), Pivotal, eXpense si time@work, cu echipe de consultanta si de dezvoltare in Praga, Bratislava, Budapesta, Bucuresti, Sofia, Belgrad si Zagreb.

Despre LLP Romania

LLP Bucharest
Str. Carol Knappe Nr. 57, Sect. 1, Bucuresti, Romania
Tel.: (+40) 21 224 55 16, (+40) 21 224 55 17