Cine e Dorothy si ce vrea ea

BUCURESTI - 22 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Si daca mama ei stie

Cumpara acum un patut copii Jungle cu saltea si beneficiezi de un superpret - http://patuturi-de-copii.ro/index.php/patut-jungle/

Da, e vorba despre „Vrajitorul din Oz”, una dintre cele mai fascinante carti ale copilariei.

Pentru cei care nu au citit cartea, sa puna mana fuguta pe ea! Nu se concepe sa ajungi nici macar la adolescenta fara sa stii de peripetiile fetitei din Kansas si ale prietenilor ei de care se ataseaza pe drum, fiecare in cautarea leacului pentru problema sa: Dorothy vrea sa se intoarca acasa, Sperietoarea de ciori vrea putina minte, Leul ce fricos vrea sa fie curajos, iar Omul de tinichea vrea o inima mare. Ce si cat au reusit nu va mai spun, mergeti la biblioteca si cautati cartea lui L. Frank Baum.

Cam asta ar fi in mare actiunea cartii pentru cei care n-au citit-o. Pentru cei care au citit-o insa, haideti sa discutam putin pe marginea ei si a filmului din 1939 cu Judy Garland in rolul principal: cum va explicati ca o fetita frumoasa si cuminte ca Dorothy a putut ajunge in situatia ei? Desigur, putem specula mult pe faptul ca era orfana, ca singura ei jucarie era catelul Toto, care de fapt nu era o jucarie, ci un catel adevarat care ii era si singurul prieten, ca a avut ghinionul sa fie luata pe sus de o tornada si norocul sa primeasca pantofii de rubin de la Vrajitoarea cea buna si tot asa...

De fapt, nu stiu cata lume a inteles mesajul transmis de catre aceasta povestioara, asa cum l-am descoperit eu: copiii trebuie iubiti de catre toti cei din jur si nu trebuie sa le lipseasca nimic din ceea ce au nevoie la fiecare varsta.

Mama lui Dorothy ar fi stiut cu siguranta toate acestea, dar cei in grija carora a ramas – nu, si de aceea, dupa lasarea intunericului, ea se afla intr-o alta lume, plina de pericole, in care copiii nu au ce cauta.

Asa ca ai grija ca Dorothy sa ramana doar un personaj al unei povesti minunate pentru copilul tau. Iar noaptea sa il gaseasca visand frumos, fara nicio grija, acolo unde trebuie sa se afle orice copil la ora aceea: in cel mai pufos patut copii.

Daca inca nu-l ai, da repede o fuga in Orasul de Smarald de pe lumeacopiilor.com.ro si fa cunostinta cu Vrajitorul patuturilor pentru copii

Administrate de compania EfaliaSRL,magazinele:www.lumeacopiilor.com.ro,www.triciclete-de-copii.ro,www.patuturi-de-copii.ro, si www.saniute-pentru-copii.ro, permit comanda online, direct din stoc pentru: pleduri si lenjerii, saniute,carucioare copii,patuturi copii si multe altele.Vezi modele si preturi patuturi copii! Copiii pot alege masinute electrice si motociclete electrice, masinute si triciclete, arme de jucarie pentru copii, biciclete copii, jocuri logice, leagane, balansoare, skateboarduri pentru copii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/lumea-copiilor/cine-e-dorothy-si-ce-vrea-ea