Sentimente.ro -10 ani de inovatie pentru prietenii si relatii serioase

BUCURESTI - 15 noiembrie 2011

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Internet

Sentimente.ro, site-ul nr. 1 de prietenii si relatii serioase din Romania, implineste 10 ani de prezenta pe Internet. Cu o comunitate de peste 900.000 membri, Sentimente.ro atrage zilnic peste 40.000 persoane din intreaga lume, care folosesc facilitatile de pe site pentru a comunica si a cauta persoane cu care sa lege relatii si prietenii de durata.

Sentimente.ro

Flori Dragomir, Fondator Sentimente.ro

Prietenii si relatii serioase

Inca de la infiintare, in noiembrie 2001, Sentimente.ro a sustinut constant si si-a orientat intreaga dezvoltare catre crearea unei comunitati cu membri seriosi, interesati de relatii de durata, care sa poata comunica eficient prin forma cea mai potivita stilului lor.

In 10 ani, prin intermediul Sentimente.ro s-au intemeiat mii de cupluri, iar fondatorii site-ului, sotii Flori si Daniel Dragomir, au participat la 8 nunti ale unor persoane care s-au cunoscut pe Sentimente.ro.

Sentimente.ro a fost intotdeauna un site care a pus accent pe seriozitate, a incercat sa schimbe pareri si sa lupte cu prejudecatile celor care blameaza intalnirile pe Internet, fara sa inteleaga ca de fapt Internetul este un spatiu ideal pentru intalniri intre oameni ocupati, pentru care timpul liber este limitat. Suntem mandrii ca am reusit sa cream o comunitate de peste 900.000 oameni care apreciaza prieteniile si relatiile de calitate. Nu a fost usor sa ne mentinem aceasta directie, uneori a insemnat chiar sa sacrificam cresterea traficului sau a veniturilor, pentru a mentine standardele sus, dar parerea noastra este ca merita” declara Flori Dragomir, fondator Sentimente.ro.

O mare parte dintre perechile care s-au creat pe Sentimente.ro sunt formate de persoane de nationalitati diferite, care s-au intalnit initial in spatiul virtual creat de Sentimente.ro si care au continuat apoi cu relatii de lunga durata, casatorii si intemeierea de familii cu copii.

Nimic nu ne bucura mai mult decat sa aflam de cupluri de persoane care s-au cunoscut pe site-ul nostru si care impartasesc o dragoste sincera din care rezulta casatorii si copii. Aceste frumoase povesti ne arata ca eforturile noastre sunt in directia corecta si ca membri Sentimente.ro gasesc pe site-ul nostru ceea ce cauta: relatii serioase” mai spune Flori Dragomir.

10 ani de inovatie

Fiecare an din cei 10 de la lansarea Sentimente.ro a fost marcat de inovatie in ceea ce priveste facilitatile de comunicare puse la dispozitia membrilor inscrisi pe site, dar si a sistemelor de control dezvoltate pentru a indeparta persoanele neserioase si a tehnologiei folosite.

Sentimente.ro a fost mereu un deschizator de drumuri. A fost primul site de matrimoniale din Romania care a lansat o aplicatie pentru iPhone, primul care a dat posibilitatea membrilor sa discute real-time prin mesageria instant, pe care am extins-o si in aplicatia de desktop, SentiMess, mereu am adus ceva nou in domeniu, iar membri nostri au apreciat acest lucru” spune Daniel Dragomir, fondator si administrator Sentimente.ro.

“Focusul a fost in permanenta pe dezvoltarea continua a modalitatilor prin care oamenii pot comunica. Consider ca este esential ca cele cateva sute de mii de membrii, din Romania si din alte zeci de tari, sa poata comunica eficient. Atunci cand doi oameni din tari sau de pe continente diferite incearca sa se cunoasca trebuie sa poata sa isi scrie, sa se auda sau sa se vada, iar pe Sentimente.ro le pot face pe toate. Probabil acesta este si motivul pentru care avem atat de multe cupluri de nationalitati diferite formate prin Sentimente.ro” adauga Flori Dragomir.

Viitorul va aduce membrilor Sentimente.ro inovatii si noi facilitati care au ca scop sporirea confortului lor pe site, dar si cresterea semnificativa a sanselor de a-si gasi un partener potrivit prin servicii de matchmaking.

Despre Sentimente.ro

Sentimente.ro face parte din portofoliul Machteam Soft SRL.
Machteam Soft SRL este compania care opereaza site-uri care atrag lunar peste 3 milioane de vizitatori unici.
Printre acestea se afla lideri de piata precum www.sentimente.ro, www.comunicatedepresa.ro, www.acasa.ro sau site-uri de nisa precum www.colegiimei.ro, www.weblog.ro, www.jurnale.ro, www.prieteni.ro, www.videomax.ro, www.cautabona.ro si altele.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/machteamsoft/sentimente-ro-10-ani-de-inovatie-pentru-prietenii-si-relatii-serioase