Acum gasesti si saltele Previ in oferta Noapte-Buna.ro

BUCURESTI - 22 mai 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Retail

Magazinul online Noapte-Buna.ro este locul in care veti descoperi cele mai bune produse pentru un somn de calitate: saltele , lenjerii de pat, pilote si perne. Recent, in oferta magazinului si-a gasit loc un nou producator, pentru a oferi clientilor sai si mai multe optiuni. Descoperiti chiar acum oferta de saltele Previ .

Saltea Cocos pentru copii

Salteaua pentru un somn ideal va asteapta pe Noapte-Buna.ro

Echipa Noapte-Buna.ro

In catalogul online Noapte-Buna.ro veti gasi saltele din toate tipurile disponibile: saltele normale, saltele semiortopedice, saltele ortopedice si superortopedice, precum si saltele memory foam. Prin introducerea saltelelor produse de Previ in oferta magazinul doreste sa raspunda pana si celor mai exigente cerinte.

Ineditul il reprezinta diversitatea de saltele pentru copii Previ. Puteti alege pentru micutul dumneavoastra o saltea in functie de nevoi si preferinte: saltea din spuma poliuretan cu strat de cocos, saltea din spuma poliuretan cu strat de latex, saltea din spuma poliuretan cu strat de memory.

Daca va doriti pentru cel mic o saltea ferma, dar confortabila, salteaua cu strat de cocos poate fi ceea ce cautati. Fibra de cocos este una naturala care garanteaza un mediu sanatos copilului. Beneficiile acestui tip de saltea sunt o sustinere corecta a coloanei vertebrale in dezvoltare a copilului, precum si un somn linistit intr-un mediu sanatos propice respiratiei.

Salteaua pentru copii cu strat de latex asigura aceleasi beneficii ca si cea cu strat de cocos, iar in plus asigura o stabilitate termica ce asigura confortul copilului in timpul somnului. Acest tip de saltea intra in categoria saltelelor ortopedice cu proprietati anatomice, gratie celor 7 zone de latex.

Pentru o distribuire uniforma a greutatii pe saltea, o circulatie sangvina imbunatatita si o respiratie normala alegeti o saltea cu strat de memory.

Pentru dumneavoastra puteti opta pentru unul dintre modelele de saltele ortopedice Previ, mai ales daca suferiti de probleme cu spatele. Avantajul acestor saltele este acela ca mentin coloana vertebrala dreapta, astfel incat in scurt timp veti observa ca dormiti mult mai confortabil, iar pe termen lung o diminuare a durerilor de spate.

Daca sunteti curiosi sa descoperiti si celelalte tipuri de saltele Previ disponibile acum in magazinul online Noapte-Buna.ro nu trebuie decat sa accesati pagina. Sunteti la un click distanta de un somn odihnitor!

Despre Magazin saltele Noapte Buna

Magazinul online noapte-buna.ro va ofera o gama variată de saltele profesionale Domusflex, punând accent pe calitatea produselor, in functie de cerintele fiecărui utilizator. Prin intermediul site-ului www.noapte-bună.ro puteți achizitiona saltele normale, semiortopedice, ortopedice, superortopedice, memory foam și latex.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/magazin-saltele-noapte-buna/acum-gasesti-si-saltele-previ-in-oferta-noapte-buna-ro