Concurs Mara Study Turism cu premii interesante si reduceri de 5 si 10% la taberele internationale si taberele din Romania, de Ziua copilului

BUCURESTI - 24 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Media / Publicitate, Turism

Mara Study Turism anunta surprise de ziua copilului! Concurs Mara Study cu premii interesante si reduceri importante de 5 si 10 % pentru taberele internationale de vara in strainatate si in Romania. Campania continua pana la 30 mai 2016.

Raspunde corect la intrebari si participa si tu !

Educatia este cel mai frumos dar pe care il poate dobandi omul

Platon

Concursul organizat de Mara Study Turism continua pana la 30 mai 2016. Te asteapta premii interesante. Participa si tu! concurs.mara-study.ro

Participand la concurs ai sansa sa castigi premii interesante, vouchere cu care iti poti cumpara ce doresti de la magazinele Diverta si Imaginarium, pachete de carti ( de citit) si vouchere de reducere pentru programele educationale Mara Study Turism.

Cu ocazia zilei copilului Mara Study Tursim ofera  10 % reducere pentru urmatoarele tabere:

-          Tabara de engleza si teatru din Romania, coordonata de tineri regizori din Marea Britanie. Tabara are loc la Activ Parc de langa Piatra Neamt, intr-un loc minunat in mijlocul naturii. Pe langa teatru si  comunicare in limba engleza cu vorbitori nativi de la Teatrul Bezna din Marea Britanie, modelaj in lut cu Bianca Mann,  artist plastic -sculptor, ai ocazia sa-ti verifici si spiritul de aventura facand traseele prin copaci si escalada in mijlocul naturii.

-          Tabara in Grecia – Halkidiki, cu lectii de limba engleza si activitati sportive si recreative. Soare, mare, distractie, sport, dans, teatru, pictura si foarte multi prieteni cu care vei comunica in limba engleza! Ce poti sa-ti doresti mai mult pentru vacanta de vara? Poate doar o tabara in Hawaii!

-       Tabara in SUA la Los Angeles si Hawaii – program inovativ - O tabara si doua culturi. Experimenteaza cultura Americana de pe coasta Californiei si exotismul plajelor hawaiiene.

Cu ocazia zilei copilului Mara Study Tursim ofera 5% reducere la orice alt program educational pentru vara 2016: tabere internationale de limbi straine, arta si sport pentru copii in Anglia, Germania, Franta, Italia, Spania, Irlanda, Grecia, Cipru, Elvetia, Austria, SUA, Japonia, cursuri de limbi straine pentru tineri si adulti, programe academice de arta.

Nu rata vacanta educationala  ideala si alege programul potrivit pentru tine sau tabara potrivita.

Si pentru ca am considerat mereu ca este un sentiment minunat sa poti sa-ti recompensezi clientii fideli si nu numai, va oferim posibilitatea de a fi unul dintre castigatorii premiilor Mara Study Turism. Participa la CONCURSUL nostru cu multe suprize.

Ce castigi?

- Doua vouchere ce pot fi folosite pentru achizitionarea oricarui program educational Mara Study Turism!

- Doua vouchere Diverta ce pot fi folosite in orice magazin Diverta!

- Cinci pachete cu carti de citit!

- Premiul de popularitate: Voucher Imaginarium ce poate fi folosit in orice magazin Imaginarium din tara!

Ce trebuie sa faci?

- Raspunde corect la intrebarile de pe www.concurs.mara-study.ro

- LIKE pe pagina oficiala de Facebook Mara Study www.facebook.com/marastudy

- Alege sa distribui concursul pe Facebook si cele mai multe like-uri iti vor aduce premiul de popularitate

Despre Mara Study

Mara Study Turism este o agentie de turism educational, parte din Mara Travel Group. Succesul activitatii sale se datoreaza experientei de 19 ani in turismul educational, competentei personalului si colaboratorilor nostri externi selectati cu multa atentie, institutii de invatamant prestigioase din Marea Britanie, Irlanda, Austria, Franta, Germania, Elvetia, Spania, Italia, SUA, Canada, China, Japonia, Africa de Sud, Australia, Noua Zeelanda etc.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mara-study/concurs-mara-study-turism-cu-premii-interesante-si-reduceri-de-5-si-10-la-taberele-internationale-si-taberele-din-romania-de-ziua-copilului