Marian Mocanu prezinta Concertul caritabil crestin “Dar din dar”

BUCURESTI - 7 decembrie 2017

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Live site

Coceptul “Dar din dar” a luat fiinta in anul 2012 in urma unui vis dat de Dumnezeu si a faptului ca am dorit sa imi pot exprima dragostea si recunostiinta fata de Dumnezeu, de a salva si alte suflete .

Concert crestin ,,Dar din dar,,

Concert crestin ,,Dar din dar,,

 Coceptul “Dar din dar” a luat fiinta in anul 2012 in urma unui vis dat de Dumnezeu 

Marian Mocanu

Sunt Marian Mocanu  cel care pentru multi este cunoscut ca baiatul care cânta la vioara. Dar eu nu doar cânt ,vreau sa spun prin ceea ce cânt si ce fac , ce mare este Dumnezeul meu care m-a scos dintr-o groapa foarte adâncã.Tot frãmântându-mã cu gândul cã sunt atâtia care sunt in aceeasi situatie mai mult sau mai putin ,mai diferit sau asemanator cu a mea si carora nimeni nu le spune ca exista solutia asa cum nici mie nu mi-a spus timp de 12 ani ,m-am rugat si am intrebat pe Dumnezeu cum aş putea nu doar sã cânt ci sã spun şi altora cã se poate iesi din groapa din care si pe mine Dumnezeu m-a scos si ca se poate darui o noua sansa la viata. Dupa ceva vreme si framantari a venit si raspunsul. Coceptul “Dar din dar” a luat fiinta in anul 2012 in urma unui vis dat de Dumnezeu si datorita faptului ca am dorit sa imi pot exprima dragostea si recunostiinta fata de Dumnezeu de a salva si alte suflete .

 Acest concept are in vedere evanghelizarea celor ce nu au avut o intalnire reala cu Dumnezeu si nu au avut posibilitatea de a asculta mesajul evangheliei atat prin cantari cat si prin cuvantul Lui Dumnezeu.

 Din alt punct de vedere acest concert are ca scop strangerea caritabila pentru diferite cauze ,atat din familii de crestini cat si din familii care nu il cunosc pe Dumnezeu ;cum ar fi strangerea de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer.

 Scopul nostru este rugaciunea catre Dumnezeu pentru vindecarea acestor suflete incercand sa ii sprijinim atat spiritual cat si material.

 In fiecare editie au fost aduse cauze si din familii necrestine dar si crestine cu scopul de a vedea slava Lui Dumnezeu in urma rugaciunii dar si castigarea multor suflete pt Hristos.

 De-a lungul anilor am vazut puterea lui Dumezeu cum a intervenit . Au fost vindecari la  “Dar din dar” si exemple ar fi fetita bolnava de cancer diagnosticata cu neuroblastom la sistemul nervos din prima editie din 2012 si familia Constantin din editia a II-a care au vazut deasemenea bunatatea lui Dumnezeu prin faptul ca Daniel , unul din cei doi copii a fost vindecat de autism.

 La concertul “Dar din dar” noi vrem ca in urma laudei si inchinarii sa atingem cat mai multe inimi si dorim sa prezentam adevarul Lui Dumnezeu prezentat in cuvantul Sau. Dorim sa transmitem ca Dumnezeu poate reabilita persoane invinse de diferite patimi .Eu cred ca Dragostea lui Dumnezeu vindeca atat sufletul, trupul cit si mintea dar principal este sufletul.

 

Cauzele cu actiune caritabila din anul acesta sunt :Damaris

 https://gogetfunding.com/together-for-damaris-dar-din-dar/

Damaris are 9 ani, pe lângă diabetul pe care-l are, a fost diagnosticată și cu cancer - tumoare pe creier. Salvarea ei stă în mâinile lui Dumnezeu și ale medicilor. Operația este prea scumpă pentru ea și părinții ei, dar nu și pentru noi. Împreună putem să o ajutăm pe Damaris să aibă o viață normală. Implică-te cu puținul tău! Fă o diferență - nu te gândi de două ori pentru că riști să pierzi șansa de a contribui la schimbarea unui viitor.

 Damaris dorește să cânte! Va cânta toată viața plină de recunoștință datorită implicării tale de acum.

 

Si Alexia https://gogetfunding.com/together-for-alexia/

 care ne spune:

 Numele meu este Alexia si am aproape 4 anisori, ma bucur de iubirea neconditionata a parintilor mei si a fratiorului meu mai mic, de fel sunt energica si plina de viata , alerg dupa porumbei si imi plac foarte mult papusile si jucariile care scot sunete. In urma cu putin timp am fost diagnosticata cu Neuroblaston cu metastaze multiple, nu inteleg deloc ce inseamna dar stau cu mami si tati mai tot timpul in spital.

 Aici doamnele in halat alb imi zambesc frumos, ma iubesc si uneori se joaca cu mine dar, mie nu imi place deloc, pentru ca fac multe tratamente si unele ma fac sa plang , insa sunt o fetita cuminte pentru ca mami si tati mi-au promis ca intr-o zi eu voi fi sanatoasa din nou si voi putea sta din nou doar acasa  cu fratiorul si bunicii mei ,de care imi este foarte dor. Tot mami si tati mi-au spus ca sunt multi oameni care stiu povestea mea si s-au transformat in ingeri care ma ajuta foarte mult, pentru ca mie sa imi fie mai usor , nici asta nu prea stiu eu ce inseamna dar, daca parintii mei zambesc cand imi spun , inseamna ca este ceva foarte frumos care pe ei ii face fericiti.

 Intr-o mica masura am incercat sa transpunem in cuvinte atat cat intelege micuta pentru care luptam, un vis frumos ar fi fost sa simta doar atat cat intelege si cat stie, insa din pacate simte mult prea multe, acum urmand tratamentul cu citostatice.

 Va asiguram ca intr-o zi va stii si va intelege ceea ce speram ca va ramane la un anume moment, ingropat intr-un trecut… departe, desigur greu de uitat, insa pana atunci va multumeste prin zambete curate tuturor acelora care ati ales sa fiti alaturi de ea, iar parintii copilei va sunt recunoscatori la un nivel imposibil de descris in cuvinte.

 Dumnezeu sa  ajute micutele  sa iasa invingatoare din aceasta lupta grea !

 Va multumim tuturor acelora care au ales sa faca parte din Armata de ingeri a micutelor Alexia si Damaris , fie printr-o rugaciune , donatie,  plasare de urne sau prin oricare alta modalitate de a sustine campania de strangere de fonduri ”Impreuna pentru Alexia si Damaris”.

 Va asteptam la concert. Informatii despre bilete se gasesc pe site.Toate incasarile vor fi donate micutelor.

Fiti binecuvantati!

Taguri: marian mocanu