3551 de oameni au primit GRATUIT carti de marketing. Ia-le si tu acum!

BUCURESTI - 17 decembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate

Aceste 7 carti dedicate marketingului profitabil sint disponibile GRATUIT doar pana in 27 decembrie. Apoi, vor intra la vanzare cu preturi incepand de la 17 lei fiecare. Informatiile sint extrem de valoroase. O spun cei care le-au folosit deja, punandu-le in practica, in propriile afaceri. Aceasta este ocazia ta.


Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 341

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 343
N
7 carti de marketing profitabil

7 carti de marketing profitabil

 "Colaborarea cu dumneavoastra ne-a determinat sa constatam ce usor pot fi implementate ideile atunci cand colaborezi cu profesionisti. Multumim .:)"  

– Iulian Acatrinei, Acaju, Mobila potrivita tie

Ai citit bine si putem sa-ti demonstram: cartile noastre au ajuns GRATUIT la 3551 de oameni pana azi. Sint pline de exemple din realitate, cu strategii, tehnici si instrumente de marketing profitabil, testate si demonstrate in repetate randuri, cu succese senzationale.

Vei afla de ce deseori marketingul esueaza si cum il poti remedia, care sint cele 19 strategii sinucigase pe care sa le eviti, care este strategia cea mai eficienta de marketing, care sint strategiile fundamentale de marketing si multe altele, cu exemple practice din realitate.

Iata ce spun cei care au aplicat deja cunostintele valoroase pe care le-au castigat dupa ce au primit GRATUIT aceste carti:

“Sfaturile axate pe marketing si promovare m-au facut sa vad drumul cel mai scurt si mai rapid catre atingerea scopului. Nimic sofisticat si greu, ci lucruri cheie spuse scurt si exact, atunci cand trebuia si cum trebuia. ... o implicare ferma si cu rezultate! Multumesc!" – Mirela Riti, instructor Body Combat, Bistrita

Iti daruim si tie aceste carti, cu ocazia Craciunului. Este foarte simplu sa le primesti prin email, intrand in sectiunea GRATUIT a paginii noastre de Internet si urmand pasii indicati. Apasa AICI, acum! Tine minte, cele 7 carti dedicate strategiilor de marketing profitabil sint disponibile GRATUIT doar aici si doar pana in 27 decembrie 2012!

De ce facem acest lucru? Simplu: vrem sa te convingem ca ne pricepem! Testeaza-ne acum, iti garantam ca te ajutam sa-ti cresti vanzarile. Garantia inseamna ca iti returnam orice onorarii oricand, timp de 180 de zile, fara vreo obligatie si fara sa-ti cerem explicatii. Ne asumam noi toate riscurile, pentru ca avem incredere in sistemul nostru de marketing profitabil, perfectionat in peste 14 ani de teste si descris in cele 7 carti. Ia-le GRATUIT acum, de AICI!

Craciun Fericit!

Rapid Results Marketing este o societate infiintata in 2010 in Romania de experti in cresterea vanzarilor, lansari de afaceri de succes si strategii de marketing profitabil, cu peste 14 ani de activitate in domeniul serviciilor profesionale. Printre clientii nostri se numara firme din domeniul produselor alimentare, produselor de mobilier, birotica, programe de pregatire fizica, firme de contabilitate, etc. Facem parte din reteaua internationala cu prezenta in Anglia, Irlanda, Germania, Franta, Polonia, etc.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/marketing-profitabil/3551-de-oameni-au-primit-gratuit-carti-de-marketing-ia-le-si-tu-acum