byCodru scrie împreună cu cei de la Asociaţia Touched România viitorul copiilor şi mamelor aflate în dificultate

BUCURESTI - 13 noiembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Lumea byCodru este un univers născut din pasiunea pentru esențe, uleiuri şi parfumuri din natură şi din iubirea pentru viaţă, în toate formele ei. Mai mult, byCodru lucrează în spiritul respectului pentru viaţă şi creează produse vii, care se adresează simţurilor şi au puteri binefăcătoare.

byCodru

byCodru

byCodru este o gamă de produse cosmetice complexă, unică în România, care permite efectuarea tratamentelor personalizate în concordanţă cu particularităţile fiecărui tip de ten. Ingredientele sunt naturale, iar procesul de manufacturare este manual.

Produsele sunt structurate pe două categorii: produse de îngrijire a tenului şi produse pentru corp.

Gama de faţă, FIOR byCodru conţine patru creme de faţă, concepute în funcţie de necesităţile diferitelor tipuri de ten. Emulsiile au la bază apele florale şi un conţinut ridicat de ingrediente active. Această gamă mai conţine şi o cremă contur ochi şi un ser de noapte.

Gama pentru corp, ADOR by Codru, conţine 3 unturi pentru corp ultrahidratante, ele având la bază untul de shea nerafinat şi uleiuri vegetale naturale.Denumirea acestora este foarte sugestivă şi este inspirată de miros, ADOR Jasmin, ADOR Fruits şi ADOR Chocolate. Scrubul ADOR byCodru, având la bază sarea de Himalaya şi care este recomandat a fi folosit înaintea untului de corp pentru un efect maxim.

“ În lunile noiembrie şi decembrie, vrem să celebrăm viaţa şi să aducem şi mai multă bucurie prin produsele noastre. Am hotărât ca, din fiecare vânzare înregistrată în această perioadă, să donăm 3 lei către Asociaţia Touched România. De 11 ani, Touched România spijină femeile marginalizate şi copiii acestora, oferă suport victimelor violenţei domestice şi luptă pentru a preveni abandonul copiilor nou-născuţi. Astfel că, Cu ajutorul tău, sperăm să facem cunoscută iniţiativa noastră şi împreună să atragem atenţia asupra proiectelor Asociaţiei Touched România, care au în continuare nevoie de sprijin! “ – afirmă Codruţa Ranciog, manager byCodru.

Produsele byCodru pot fi achiziţionate on-line direct de la producător www.byCodru.com sau prin intermediul distribuitorilor noştri din Bucureşti :  MioBio , RO Land Galeriile Marriott şi Studio Fistic.