Petrecere de 1 an – L’Autographe Café

BUCURESTI - 22 mai 2017

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Vineri, 26 mai 2017, se implineste un an de cand L’Autographe Café s-a alaturat Bucurestiului si din acest motiv sunteti invitati la o seara speciala in care toti vom fi vedete si staruri de cinema, tematica petrecerii fiind `A night with Chaplin`.

L'autographe Cafe

L'autographe Cafe

Cadru linistit, oameni frumosi, atmosfera calda si primitoare, deserturi delicioase si rafinate, interior de cinema... L’Autographe Café este oaza de liniste de care trebuie sa aveti parte ori de cate ori simtiti nevoia de liniste si relaxare. Acest loc ofera ambientul perfect pentru o stare de bine, imbiind vizitatorii la o suava trandavie, pentru o zi, pentru doua sau pentru un weekend.

Petrecerea incepe la orele 19:00, iar surpriza serii va fi prezentarea noului cocktail  si a inghetatei L’Autographe

Si nu in ultimul rand,daca veti dori sa ne lasati autograful dumneavoastra, acesta va fi pastrat si apreciat de intreg personalul.

Dress code: casual

Intrarea la petrecere este libera pentru toti celor carora le place cafeaua buna, cocktailurile de senzatie intr-o atmosfera primitoare.

Despre L’Autographe Café

Daca va doriti ceva cu adevarat inedit, sau va este dor de un local linistit unde sa beti o cafea buna, un local din centru istoric al orasului unde sa va reincarcati bateriile dupa orele obositoare de la munca, va invitam in inima Bucurestiului de odinioara, pe strada Covaci nr. 12, la L’autographe Café Pub, o cafenea din centru vechi menita sa va incante din toate punctele de vedere.

Aici, te intampina un personal tanar, amabil si serviabil care te imbie sa savurezi o cafea facuta pe gustul tau, un vin si, de ce nu, chiar un cocktail apetisant. Ineditul acestui pub din centrul vechi este dat si de imaginea celebrului Charlie Chaplin care pare sa te invite si el sa treci pragul localului. Inainte de a pleca, vei fi rugat de catre personalul cafenelei L’autographe Café Pub, sa lasi un autograf, ca amintire a clipelor minunate petrecute in acest pub din centru vechi.

L’autographe Café , Strada Covaci, nr. 12 ( Centrul Vechi )

https://www.facebook.com/lautographecafepub/