Spatii largi, Lumina, Eleganta, Individualitate, Mobilier cu forme geometrice simple : MixMobilier

BUCURESTI - 7 martie 2008

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Casa sau biroul tau merita ce este mai bun, pentru ca reprezinta eticheta, emblema vietii tale. Este locul unde traiesti si muncesti iar confortul, eleganta si armonia sunt elementele esentiale.

Oferta noastra de produse si servicii de consultanta se refera la amenajarea oricarui tip de interior. Liniile de mobilier pentru birouri se preteaza pentru sedii de firme, institutii publice, cabinete medicale in timp ce liniile de mobilier pentru locuinte sunt dedicate oricarui tip de interior fie el vila, apartament sau casa de vacanta.

Daca esti dezvoltator de proiecte imobiliare iti oferim produsele si serviciile care te vor ajuta să iti dezvolţi afacerea. Daca doresti un spatiu de birouri modern, iti oferim o gama complexa de produse, incluzand servicii de proiectare cu previzualizare a spatiului si compartimentare.

In urma discutiilor pe care le avem cu clientii nostri, ii facem sa inteleaga ceea ce vor sa cumpere, explicandu-le atat prin cuvinte cat si prin schite cum va arata designul casei sau biroului. Clientii isi exprima propriile idei si impreuna putem alege solutia potrivita spatiului ales.

Despre Max Q

MixMobilier ofera produse si servicii de consultanta in domeniul amenajarilor interioare atat pentru spatii de birouri dar si pentru locuinte.
MixMobilier

marketing@mixmobilier.ro
www.mixmobilier.ro

Bucuresti, str. Argentina, nr.2