Flanco, solidar cu oamenii din zonele sinistrate

BUCURESTI - 5 mai 2005

Comunicat tip General in Social

Compania Flanco, lider în comerţul cu amănuntul de electronice şi electrocasnice, a donat produse - aragazuri şi frigidere - în valoare de aproximativ 500 de milioane de lei persoanelor afectate de inundaţiile din ultima vreme din judeţul Timiş.

“Preocupările noastre sunt îndreptate spre stabilirea unor relaţii directe şi deschise cu comunităţile locale. Mai ales acum, în această situaţie gravă, când oamenii sunt afectaţi de o calamitate, am hotărât să-i sprijinim cu un gest solidar ce, sperăm noi, să le redea voinţa şi curajul pentru un nou început! “ declară Marius Ghenea, CEO Flanco.

Distribuirea produselor se face prin intermediul Inspectoratului Judeţean pentru situaţii de Urgenţă Banat.

Despre McCann PR

În prezent reţeaua Flanco cuprinde 87 de magazine deschise în toată ţara, dintre care 12 în Bucureşti. Pe lângă o gamă variată de produse, Flanco oferă consumatorilor săi consultanţă în alegerea celor mai potrivite soluţii de cumpărare a produselor şi cele mai eficiente şi accesibile sisteme de vânzări în rate, asigurând în plus, variate servicii post-vânzare, cum sunt transportul şi instalarea gratuită.

Persoana de contact: Alin Meraru,
Flanco International, telefon 201 12 80.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mccann-pr/flanco-solidar-cu-oamenii-din-zonele-sinistrate