MondoPay furnizor complet de servicii eCommerce

BUCURESTI - 9 ianuarie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Ca rezultat al dezvoltarii permanente, mondopay.com este acum singurul furnizor de servicii on-line din Romania, care pune la dispozitia utilizatorilor un set complet de instrumente de plata prin internet. Solutia MondoPay da posibilitatea comerciantilor sa accepte plati prin orice metoda, apeland la un singur serviciu, fara nici un cost initial sau taxe lunare.

Integrarea unei metode de plata on-line era pana acum un proces costisitor si de lunga durata, MondoPay este o solutie simpla, rapida si gratuita, la care poate apela orice comerciant, indiferent de posibilitatile financiare sau tehnice.

Veti aprecia ca foarte utile urmatoarele functii, acum disponibile in Romania, exclusiv prin MondoPay:

1.MICROPLATI
MondoPay nu prevede nici o taxa fixa per tranzactie eliminand astfel necesitatea unui cost minim per produs. Preturile de vanzare pot fi oricat de mici.

2.INCASARI PERIODICE
MondoPay permite acum incasarea de plati periodice(de tip abonament). Aceasta optiune este indispensabila pentru:
-orice site sau sectiune a unui site cu acces platit(numai pentru membri).
-vanzare on-line de software cu posibilitate de actualizare ulterioara pe baza de abonament.
-publicatii on-line pe baza de abonament(numai pentru membri abonati)
Taxele sunt automat deduse in fiecare luna iar membrii dumneavoastra nu mai sunt obligati sa plateasca abonamentul in avans pe perioade indelungate. Abonatii pot inceta platile in orice moment, in cazul in care nu mai au nevoie de serviciile respective.
Procesul este in intregime automatizat, asigurand actualizarea in timp real a bazei de date cu abonati si situatia platilor.

3.DISPONIBIL PENTRU TOATE TIPURILE DE COMERCIANTI
In timp ce alti furnizori de servicii filtreaza comerciantii acceptati dupa diferite criterii preliminare, MondoPay este diponibil ca instrument de plata pentru aproape toate tipurile de produse sau servicii.

4.INCASARI RAPIDE
Platile ajung fizic in posesia dumneavoastra rapid si cu comisioane reduse atunci cand folositi
un serviciu de plati care opereaza prin banci din Romania. Succesul comerciantilor depinde in principal de timpul in care incaseaza efectiv platile de la clienti, precum si de comisioanele suportate.

MondoPay este proiectat ca un instrument de plata la indemana oricui. Implementarea este simpla si nu necesita nici un fel de costuri, cunostiinte tehnice avansate sau de programare. Acum comerciantii pot demara in timp record vanzarile on-line, avand acces imediat la instrumente ca:
-optiune de plata pentru produse individuale
-optiune de plata tip abonament
-shopping cart
-formular de plata general

Clientii vor aprecia in mod pozitiv posibilitatea de a plati fara sa suporte comisioane si de alege din mai multe posibilitati de plata. MondoPay adauga pe site-ul dumneavoastra cea mai complexa gama de optiuni:
-transfer bancar
-card de debit sau credit
-westernunion/moneygram
-mandat postal
-egold

MondoPay este un concept modern, inovator, apartinand McKay&Swan srl., care acum incepe al 3-lea an ca furnizor global de servicii online de plati si eCommerce.
Grija fata de satisfacerea clientilor, realizarile si experienta in domeniu fac ca MondoPay sa fie alegerea potrivita pentru mai mult de 12000 de membri in prezent. Oferim cele mai bune servicii si ne straduim sa fim in concordanta cu ultimele tehnologii implementate pe plan global, pentru a oferi membrilor MondoPay posibilitatea de a interactiona la acelasi nivel cu orice piata eCommerce din lume. MondoPay a fost tot timpul la dispozitia membrilor ca un furnizor de servicii de cel mai inalt nivel si va continua sa ramana la fel si pe viitor.

Folosim aceasta ocazie pentru a multumi tuturor care ne-au sprijinit sa evoluam pe parcurs si uram mult succes clientilor si partenerilor nostri in Noul An 2008.

Despre McKay & Swan SRL

Mondopay este o marca a SC McKay&Swan srl - Bucuresti.
Cod Unic de Identificare: 3395320
MondoPay - McKay&Swan srl
21 Banu Manta
sector 1